Mresln KumpirsMom Ela çok naif ve hoş bir isim gerçekten. Benim de beğendiğim isimler arasında umarım bir an önce netleştirebilirim ben de 🥰
Mresln Ben-Hurem-Sultan Hepsi de çok güzel isimler. Benim de ilk kızımın adı Miray Alya onda hemen karar vermiştik. Bunda karar vermek daha zor olacak gibi 😅
Selin3434 Mresln Kızımin adi Buglem Nas şimdi yine hamileyim bu bebegiminde Serra Sedef düşünüyoruz 🥰
Mresln miroscumm İlay da düşündüğüm isimler arasında çok naif fakat yarım kalmış bir isim gibi diyenler olunca biraz kararsız kalıyorum açıkcası😅 Sağlıkla gelsin inşallah 🌸
miroscumm Mresln öyle mi dediler ya ben çok begeniyorum bence çok zarif bir isim anlamı da cok güzel bence boşverin koymak istiyorsanız🌸
Almirolie Mresln bebişim 9 aylık çok şükür huyu güzel maşallah ☺️annem hep der sabahtan akşama ağlayan bebeler var diye isminden memnunum ☺️
Mresln Melike1001 Gökçe ilk beğendiğim isimler arasındaydı çok güzel bir isim. Ama isim analizcilerinin pek önermediğini görünce kafamda soru işaretleri oluştu açıkcası o yüzden Gökçe olur mu bilemiyorum 🙈 Adıyla yaşasınn sağlıkla gelsin inşallah prenses😍
Melike1001 Mresln inşallah canım cümlemizin bebeği sağ salim doğsun. Valla biz anlamına baktım ve eski Türk isimlerinden olsun istedik Umay ve Gökçe arasında kaldık Gökçe daha kolay telaffuz edildiği için onu seçtik 😁
Mresln Nazz344 123gyb Gökçe ismini beğeniyorum fakat analiz yapan kişilerin önermediğini görünce kafam karışıyor. Başka içime sinen isim de bulamıyorum bakalım ne olacak 😅🤗
Mresln Aleynanaz Çook güzel ve naif bir isim. Ailemizde olmasaydı düşünebilirdim🥰 Sağlıkla gelsin inşallah 🌸
Mresln Asi_07 Yaa önceden belli olması ne güzel. Adıyla yaşasın inşallah 🌸 Benim de ilk kızımda öyleydi hemen karar vermiştim. Bunda hiç isim yok aklımda umarım bir an önce bulurum🙈 Asi_07 Asi_07
Mresln Edanursoylu Benim de ilk kızımın adı Miray çok beğendiğim bir isim🥰 Lina da yakın arkadaşımın kızı. Sağlıkla gelsin inşallah🌸