Mresln Almirolie Yaa benim de Almira ismi hoşuma gidiyor çok naif. Ama ilk kızımın adı Miray Alya, bu da Almira olursa çok mu benzer olur acaba yoksa daha mı güzel olur bilemiyorumm😅🥰
Mresln crazyymom Ben de bu gidişle son haftalara kalacağım galiba isim konusunda 😅 Adıyla yaşasın inşallah🌸
Papatya_1626 AnayimBenAna_ ismim diye demiyorum ama cok hoş geliyo aslinda kulaga birde öyle cok fazla herkes kullanmiyo o yönden de iyi sans getirsin size🐞🌻🌻🌺
esozturk1 @Mresln 15 haftalık hamileyim cinsiyet daha belli değil ama kızım olursa İnci ismini koyacağım inşallah🥰
Edafmo Mresln kızımın adı Ecmel.. Teee sevgiliyken karar verdiğimiz bir isimdi hamileliğimde de bir kez olsun acaba başka isim mi olsa diye bile hiç düşünmedik o kadar içime kalbime dokunan bir isimdi :')
Mresln Almirolie Kızınız kaç aylık acaba? Huyu falan nasıll ve isminden memnun musunuz tavsiye eder misiniz Almira ismini 😍
Almirolie Mresln bebişim 9 aylık çok şükür huyu güzel maşallah ☺️annem hep der sabahtan akşama ağlayan bebeler var diye isminden memnunum ☺️
Mresln edaddk Yaa biz de 23+3′üz ve henüz hiç isim yok aklımda. Birkaç tane beğendiğim var yani ama tam olarak bu diyebileceğim bir isim bulamadım henüz ☺ Sağlıkla gelsinler inşallah 🥰