Mresln Melike1001 Gökçe ilk beğendiğim isimler arasındaydı çok güzel bir isim. Ama isim analizcilerinin pek önermediğini görünce kafamda soru işaretleri oluştu açıkcası o yüzden Gökçe olur mu bilemiyorum 🙈 Adıyla yaşasınn sağlıkla gelsin inşallah prenses😍
Mresln Nazz344 123gyb Gökçe ismini beğeniyorum fakat analiz yapan kişilerin önermediğini görünce kafam karışıyor. Başka içime sinen isim de bulamıyorum bakalım ne olacak 😅🤗
seymabykn Mresln Kızımın adı Asya Berra. İkinci erkek değilde kız olsaydı Arya yala Alya koymayı düşünüyordum 😃
Mresln Aleynanaz Çook güzel ve naif bir isim. Ailemizde olmasaydı düşünebilirdim🥰 Sağlıkla gelsin inşallah 🌸
Asi_07 Mresln Eflin koydum çok hoşuma giden bir isimdi daha hamile değilken bile kızım olursa o ismi koyucam diye dillendiriyordum çok şükür Rabbim nasip etti
Mresln Asi_07 Yaa önceden belli olması ne güzel. Adıyla yaşasın inşallah 🌸 Benim de ilk kızımda öyleydi hemen karar vermiştim. Bunda hiç isim yok aklımda umarım bir an önce bulurum🙈 Asi_07 Asi_07
Mresln Edanursoylu Benim de ilk kızımın adı Miray çok beğendiğim bir isim🥰 Lina da yakın arkadaşımın kızı. Sağlıkla gelsin inşallah🌸
Selviylmz Mresln kızım olacak inşallah 🙏 Elif Duru adı. Klasik isimlerden seçmek daha iyi modern olacak diye saçma sapan isimler türedi 😂 manasız mantıksız 🤣 eğer bi kızım daha olsa Meva veya Ayşe Hüma koymak isterim
Mresln Selviylmz Öyle gerçekten çok değişik isimler var ben de pek beğenemiyorum. Duru çok güzel sağlıkla gelsin inşallah. Umarım ben de içime sinen güzel bir isim bulabilirim😅
Papatya_1626 AnayimBenAna_ ayy benim ismimde selen görünce duygulandim adiyla saglikla dogsun büyüsun insallah🧿🥹🥰
Mresln Ceren1996 Çok hoş çok naif Ela 😍ben de 2.isim olarak olabilir diye düşünüyorum aslında ama emin de değilim 😅 Sağlıkla gelsin inşallah biz de 23+3′üz 🤗