Mresln Hiç içime sinen bir isim bulamıyorum. Sizler bebişlerinizin ismini ne koydunuz? Veya kız olsa ismi ne olurduu? Bana ve benim gibi isim bulamayan tüm kız annelerine fikir olsuun🥰
DENIZ_55 Mresln ilknur ve ikranur kizim var nasipse bayramdan öncede bi kizim daha olacak onun adınıza derinsu olacak inşallah 🥰
Mresln edaddk Yaa biz de 23+3′üz ve henüz hiç isim yok aklımda. Birkaç tane beğendiğim var yani ama tam olarak bu diyebileceğim bir isim bulamadım henüz ☺ Sağlıkla gelsinler inşallah 🥰
Melickaya Hamileyim bir kaç haftaya cinsiyetimiz belli olacak. Kız olursa Ahu, erkek olursa Yiğit düşünüyorum. Tüm bebişler sağlıkla gelsin İnşallah ❣
KumpirsMom Mresln 22. Haftanın içindeyiz cinsiyet net olmaması ile beraber kız diye adını “Ela” koyduk hem sıkılmayacağımız hemde öyle herkeste var havası olmayan bir isim diye tabi doğuma kadar değişir mi bilmiyorum 🥹🥰
Mresln KumpirsMom Ela çok naif ve hoş bir isim gerçekten. Benim de beğendiğim isimler arasında umarım bir an önce netleştirebilirim ben de 🥰
Ben-Hurem-Sultan Mresln Bizimde daha cinsiyet belli değil. Erkek olursa eşim direkt alparslan dedi onda okeyiz. Ama ben sanki kız hissediyorum 🙏 hiç bir fikrim yok. Sadece ısındığım isimler Defne, Aysima, Alya biraz bunlara ısınıyorum. Öyle yeni çıkan isimler istemiyorum sevmiyorum
Mresln Ben-Hurem-Sultan Hepsi de çok güzel isimler. Benim de ilk kızımın adı Miray Alya onda hemen karar vermiştik. Bunda karar vermek daha zor olacak gibi 😅
Zeyzeyp Ben-Hurem-Sultan oglumun adı Alparslan bnmde eşim direk Alparslan’da karar vermişti kızıda ben koydum kızımın adıda Aysima anlamı ise ay yüzlü nur yüzlü ugurlu anlamında 💕
Bnguuu_102 Ecmel sare Çiğdem sare Asude meva Hande Şifa Bala Benim en beğendiğim isimler biraz eski seviyorum ben 😌 öneri olsun gene de
filizkaplan Mresln ilk kızımın ismi Duru. Bu bebeğimin daha cinsiyetini bilmiyorum ama kız olursa Parla veya Doğa düşünüyorum
Mresln miroscumm İlay da düşündüğüm isimler arasında çok naif fakat yarım kalmış bir isim gibi diyenler olunca biraz kararsız kalıyorum açıkcası😅 Sağlıkla gelsin inşallah 🌸