Busranur_mnts Gzde_defne fark etmiyor ben bişeyler yiyim antibiyotik alıp öyle filme girdim çıkınca da ağrı kesici içtim
Gzde_defne Lavinyam06 bilmiyorum ki ya cd verdiler sadece doktor da bişey demedi.e nabıza rapor düşüyormuş sanırım onu bekliyorum ne zaman düşer bilmiyorum
Lavinyam06 Gzde_defne anladım canım geçmiş olsun tekrardan nasıldı peki Hsg zor muydu 🥹 adetinin kaçıncı günü çektiler
Gzde_defne Lavinyam06 teşekkür ederim adetten bittikten sonra çekindim öyle çekiyolar.benim acı eşiğim yüksek olmasına rağmen baya zordu ilacı verirken baskı ağrı oluyor o zorluyor 😞
Lavinyam06 Gzde_defne adet hemen biter bitmez mi yani off benim acı eşiğim çok düşük ve çok korkuyorum ya 😢
Lavinyam06 Gzde_defne Smear testi de verdin mi peki onu ne zaman verdin smearden sonra kanaman oldu mu
Gzde_defne Lavinyam06 evet adet biter bitmez.adetiniz bitesiye randevu alın cinsel ilişki olmadan cektirin.eğer durumunuz varsa özelde anestezili çektirmeyi düşünün benim anestezi ilaçlarınada alerjim oluyor ben mecbur kaldım
Gzde_defne Lavinyam06 smear vermedim şuan kanamam var doktor 3.4 gün sürer dedi 3.4 gün sonrada smear vermeyi düşünüyorum
Lavinyam06 Gzde_defne daha adet olmadım olunca gün vereceklerdi bende çok stresliyim ya götürürüm yanımda
mrp2023 Gzde_defne smear herhangi bi gün gittiğimde direkt alınmıştı gün sorulmadı hsg ile aynı güne olup olmamasını doktorunuza sorun bence
Gzde_defne mrp2023 sordum da hsg sonrası kanamam oluyor doktor 3.4 gün sonra smear aldır dedi teşekkür ederim cvp verdiğiniz için
mrp2023 Gzde_defne rica etsem ☺️ kanama herkeste olmuyor bende olmamıştı rahim filmi sonrası anestezi almamıştım
Lavinyam06 Gzde_defne hsg sonrası kanaman nasıldı canım ve kaç gün sürdü ya bende perşembe öğleden sonra çektirdim ama kanamam var korkmaya başladım 🥹🥹