Gzde_defne Hanımlar merhaba, hem smear testi ve hem de rahim filmi aynı gün olurmu ikisini farklı hastanelerde yaptıracağım
minikbebegim06 Gzde_defne hayır olmaz smear adetin 21.günü yapılıyor rahim filmi adet bittiği gün yapılıyor
yesildeniz_ Gzde_defne smear testi yapmadan önce iltihabı temizlemek için fitil veriyorlar yanlış sonuç çıkmaması için. Rahim filmi çekildiğiniz gün verebilirsiniz bence zamanlaması uyarsa. Ama rahim filmini adetten birkaç gün sonra çekiyorlar
fehuvenus Gzde_defne 21.gün gibi bir kaide yok adet değilseniz verebilirsiniz smear testini. Aynı gün hsg olur mu bilmiyorum ama hastaneyi arayıp bir sorun derim. Ben sorun olacağını sanmıyorum
yesildeniz_ minikbebegim06 yanlış biliyor olabilir misiniz ben regl olamadığım için gitmiştim fitil vermişti iki kutu kullanıp öyle smear vermiştim. Herhangi bir gün belirtmemişlerdi bana
Lavinyam06 Gzde_defne bende çekinecem bir kürtajım var sonrasında adetlerim azaldı gebelik oluşmadı o yüzden
Gzde_defne yesildeniz_ teşekkür ederim salı gününe hsg için randevu aldım ondan sonra kendimi iyi hissedersem smear için hastaneye soracağım.hsg anestezi olmadan çekileceği için neyle karşılaşacagımı bilemiyorum 😞
Lavinyam06 Gzde_defne bende aşırı korkuyorum Hsg den anestezi almadan çekinecem bende umarım temiz çıkar sonucumuz 🤲😢 tek kürtaj mıydı seninde
Busranur_mnts Gzde_defne hamgi hasrtanede olacaksınız ben zeynep kamilde oldum üsküdarda herhangi bir sıkıntı yaşamadım kendinizi çok kasmayın sadece ilacı vermek için rahim ağzına soktukları şey ve çıkarırken acıyor işlem ağrısız oldu bende ama tüplerde tıkanıklık vs olursa ağrı olabilirmiş açıldığı için
Busranur_mnts Gzde_defne fark etmiyor ben bişeyler yiyim antibiyotik alıp öyle filme girdim çıkınca da ağrı kesici içtim