Baciko Bugün muayene sonucum yumurtam 17 m 14.5 m 14m 10.5 m ve 2 tane küçük var birgün daha uzattı iğneyi sizce nasıl
elifbsraaa1 Baciko biraz daha büyümeli canım ❤️ iğne etkisini gösterir elbette 17-18 güzel ölçüler 10 mm büyümesi için vermişlerdir biraz daha gün 🥰 Büyümese de sorun yok zaten büyümüş olanlar var onları toplarlar
Aksoyy Baciko bende yarın gidicem toplanicak heralde yumurtalar ne zaman transfer ederler bilmiyorum ama yarın herşey netleşir diye düşünüyorum bu arada tüp Bebek fiyatlariniz ne kadar ?
Merloza Baciko benim doktor 2 gün uzatmıştı. Taze ya da donmuş transferi siz seçemiyorsunuz. 15 ten fazla yumurta toplanırsa rahim dinlendirme yapıyor doktorlar daha iyi sonuç alabilmek için. O kısımları doktorunuza bırakın, süreci sakin geçirmeye çalışın 🌺
Seyda5- elifbsraaa1 elif bende Salı günü transfer oldum konuşmuştuk sen hiç beklemeden yaptır demiştin sana mesaj attım ama dönmedin 🥹
elifbsraaa1 Baciko anestezi ile olmanı tavsiye ederim canım 15 dk uyutuyorlar sadece 🥰 1 saate kendine geliyorsun ❤️ hayırlısı olsun şimdiden senden çooook mutlu haberler almak istiyorum 🥰❤️ benim perşembe toplanıp cumartesi transfer olmuştu 3.gün embriyosu. Hemen konulunca taze transfer diyorlar. Pazartesi 5.gün embriyosu konulabilir sana eğer gittiğin yer açık değilse Haftasonu
Baciko elifbsraaa1 anestezi ile yapıyorlar bekliyorum hayırlısı olsun inşallah ama elif ya bana ilaç yazdılar tiroid ama bugün kan verdim tiroid 5.43 çıktı yükseliyor
elifbsraaa1 Baciko farkını bilmiyorum canım ama bekleme bence süreç uzuyor ❤️ dondurulmuş olursa 2 ay bekleyebilirler
Baciko Aksoyy yazarmışım burdan merak ediyorum beni etiketlermisin senden kaç yumurta toplanacak hayırla gelsin
Songulblt Baciko eğer yumurtan çok fazlaysa rahım dımlendırmesi gerekli az ise taze transfer 1 hafta içinde yapılıyor
Aksoyy Baciko işte söyledi 17’sinde yumurta toplanacak ben de dondurma işlemi falan olmayacak yani taze transfer taze embriyo olacak işte o da pazartesi günü yumurtalar toplanıyorsa cuma günü transfer olur inşallah