Merhabalar güzel anneler ve anne adayları 🥰
Ben normalde rexona clinical protection kullanıyorum ve şu an hamile olduğum için doğal içerikli deodoranta geçmek istiyorum. Siveno aldım ama asla rexona gibi ferah ve etkili değil 🥹öneriniz var mıdır?

Ozgekiz rexonanın yerini kimyasal bile hiç bi depdorant tutmuyo kaldı ki doğalların performansı çok çok daha düşük. Böyle bi beklentiniz olmasın

dilaradoyan hamileliği geçirecek kadar idare etse diyordum ama boşa umut ettim sanırım. Yine de iç rahatlaması açısından dogallar ile devam ederim 🥹 hiç yoktan iyidir. Ama rexonam kadar asla 🥲

Ozgekiz inanın bende hamilelik emzirmede siveno ya da incia kullandım. En kötü deodoranttan aldığım performansı bile alamadım. Malesef böyle bi handikapı var doğalların ☺️

dilaradoyan siveno surmesem de olur ve sanki sürunce de kötü mü kokuyor ne 🥹 bol bol dus, düğün dernekte de mecburen rexona 🤷🏻‍♀️ kimseye ve özellikle de kendime rahatsızlık vermek istemem 😄

dilaradoyan 🫣😄 ay ben vazgeçiyorum kendisinden 😄 görkem karman bir öneri yapmış ama SS aldım, inceleyemedim henüz 🥹 belki hamisler kullanabiliyorsur. Öyle ise özelden ya da buradan bilgilendiririm🥰

dilaradoyan merhaba asiri terleyen ama aşırı bir anne adayiyim ve aynı zamanda aşırı bulantim var koku hassasiyeti Dr dahil buna fakat kendi ter kokum daha iğrenç çok baskın bir kokusu var mı rexonanjn daha önce hiç kullanmadım alıp elimde kalmasını istemiyorum

Ayyy aynı dertten muzdaribim canım rexonammm 😂 mis gibiydi gram kokutmuyordu bende siveno aldım ama gereksiz bişey hiç bi faydası olmuyo maalesef

Vaveyla hayır hamilelikte rexona kullanmanızı önermem bende bıraktım hamilelikte mecbur

Cosmed kullanıyorum gayet güzel. İlk başlarda yine doğal başka marka kullandım hiç memnun kalmadım sonra cosmed e geçince memnun kaldım ter kokusu falan yok hiç

Ozgekiz

Incianin rollonunu kullanıyorum, içi tertemiz. Gebeligimin ilk dönemi çok terliyordum ona rağmen iyi idare etti beni , ki şimdi ne terleme ne de koku yapıyor.

Bu arada yıllarca bu şekilde alüminyum içerikli deodorant kullanıp sonra doğal içeriklere geçince en basta etkisiz olup sonrasında koltuk altı florası düzelince daha etkili olduğunu okumuştum.

Inciadan cok memnun kaldım ben emzirmede de devam edeceğim, belki size de iyi gelir açıkçası siveno gebelik oncesi denemiştim bende pek memnun kalmamıştım.

Vaveyla gebelikte kullanmayın. İçeriği uygun değil gebelik için. Ben doğal deodorantlarda verim alamadığım için öneri sunamıyorum ☺️

Ozgekiz varsa öyle bir ürün öneri isterim valla ben bulamadım 😂 zaten gebelikte bir de emzirmede 6aylıkken çocuk falan kullanırım. Kızımda da doğduktan sonra 6ay kadar hiç kullanmadım böyle kokulu ürünler anne kokusunu alabilsin diye çocuk. Dönemlik bir şey yeterli bana ☺️

Vaveyla rexona çok güzel aşırı iyi, stoklu gidiyoruz muhakkak. Şu anda da açılmamış iki paket var elimizde, eşim de seviyor ve şimdiye dek kullandığımız en iyi deodorant gerçekten (rexona duy beni 😄) ama hamilelikte önerilmiyor sanırım, alüminyum falan içeriyor… Doğurduktan sonra onerebilirim ama hamilelikte öneremem🥹

Symzky katılıyorum. Varlığı yokluğu bir. Hatta olmasa da olur 😄

Diana- incia denemedim, bana incia siveno aynı geliyor 🤭 onu da deneyeyim 🥹 görümcem kendiisi yapmış bir tane, çok güzel Hindistan cevizi yağı vs kullanmış ama ne varsa içinde alerji yaptı bana. Kullanamadim

dilaradoyan eveeet ben de o kadar uzun zamandır parfüm kullanmıyorum kiiii😊 çok nadir düğün dernekte sıkarım 😊 bakacağım bakalım. Cosmed önermiş bir anne burada, ona da bakacağım 🥰 inşallah memnun kalırız 🤲🏻