Nurays95 Melisal bende transfer için bekliyorum. Estrofem kullanıyorum cuma günü kontrole gideceğim bakalım transfer tarihi belli olacak mı. Rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını versin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲🏻🥰
Melisal tazecikannee 5 gün olmuş bile sağlıkla güzel haberler alın inşallah 🙏🏻 transfer zor muydu her hangi bir ağrı sızı oldu mu
tazecikannee Melisal ağrı sızı olmadı sadece transferden bu yana kasık ağrısı var o kadar unarım tutunur kimsenin kucağını bol bırakmasın
Tufu2 Melisal bi kaç gün daha evde test yapıp takip etcem inş koyulaşırsa kan vercem zaten kan tarihim 17 si inşAllah turunmuştur bebişlerimizi Rabbim bu yoldakilere yardım etsin maddi manevi cok zor gerçektemn
Seyda5- Melisal progestan fitil günde 4 tane tetra verdi 4 gün kullandım prednal 4 gün kullandım oksapar iğne folidoce progestan iğne estrofem hap
Melisal Seyda5- Allah emeklerinizinin karşılığını versin inşallah 🙏🏻 tek mi çift mi transfer belli mi
Tufu2 Adet olcakmıs gibi karnım grul grul ediyo o hissiyat var onn haricinde bi belirtim yok bende cok fazla gaz sorunu olustu
Tufu2 Melisal ayın 17 sinde kan verin dediler bugun erken gebelik testi yaptım sanki çizgi var gibi ama hemen ümitlenmek istemedim inş çarsamba yine evde test yapcam koyu cıkarsa 17 beklemeden kan vercem cuma günü