Busraao Buglemadaaden benim kanamam da kahvrengiye dönüştü dünden beri bayagi geliyor ilacada başladım bugün biraz daha azaldı kahvrengi pütürlü olarak devam ediyor şuan :(
Buglemadaaden Busraao progestan mı kullanıyorsun sende? Ve kullandıktan sonra azalıyor mu yoksa çoğalıyor mu bende ilaçtan sonra fazla akıyor sonra gün içerisinde fazla olmuyor .. pütürlü dediğiniz küçük parçalıklı mı ve ne kadar geliyor mesela ? Üzülmeyin sizde çoğu annelerle burda konuştuk ve sağlıklı gebelik geçiren fazlaydı bu şekilde biz ister istemez kafaya takıyoruz ama az da olsa burda konuşmak rahatlatıyor.. doktorunuz ne dedi peki
Nisa_90 Benimde ilk gebeliğimde 6+3 te bebek yoktu. Kese vardı sadece. 4 gün sonra 6+6 da başka doktora gittim. Karından ultrasonda yine göremedi bebeği. Ama alttan ultrasonda hem bebeği hem kalp atışını duydum. Yeni oluşmaya başlamış 6 haftalığa uyumluydu.
fndatn hayalperest2310 benimde 6+4 ama kese var bebek görünmüyor beta artış hızınız düzenlimiydi peki benim beta artış hızımda yavaş çünkü :/