Talentedmom deletedmom43191 ben pantolon giyerim üzerine tunik aldım 2 tane Trendyol modestten bir de elbise aldım nasıl rahat edersen bir de havaya bağlı
birkizanneesi deletedmom43191 bayram haftası 40.haftadayım işte 🤣tam 40. Haftada doğarsa bayram şekeri olarak gelecek 37. Haftadayım şuan
deletedmom43191 Talentedmom havalar çok güzel gidiyor canım hep 23 derece 😊 birden yaz geldi bakalım işte zaten pek de biyere gidesim yok ama bakalım bugün böyle ruh halim yorgun bitkin moralsiz halsiz bir tuhafım o gün gelsin bakacam 😅
Talentedmom deletedmom43191 ben de en fazla kayınvalideme giderim eşim yurtdışında çalışıyor o yüzden bir yere gitmem
rumikaa deletedmom43191 39+4 henüz doğum yapmadım bayrama kadar yaparım inşallah😂 40 ımız çıkmamış olacak çıkmayız biz
Minigim2727 deletedmom43191 şuan 15 haftalıgım. Elbıse mı giysem dıyorum ama soğuk da olursa Bılmıyorum.
Minigim2727 deletedmom43191 Bılmıyorum. Tesetturluyım elbıse daha ıyı olur dıye dusundum. Kilo fılan muhabbetınden uzak durmak ıcın elbıse tercıhım olabılır