crazyymom deletedmom43191 muhtemelen 10 veya 15 günlük doğum yapmış olacağım cikacagimi sanmıyorum kızımla kalpli pijamalarimizi giyeriz 🤭
Edanursoylu deletedmom43191 bayramda 1 haftalık dogum yapmış olurum muhtemelen pijamalar ile evde olmayı planliyorum🤣🤣
Htccndn deletedmom43191 yaa bilmiyorum ya ilk önce bebişe alim diyorum böyle gömlek pantolon kendimede belki oversize bir kot ceket altına ipli bluz altına kot pantolon
deletedmom43191 fairytale_ 😅😅 benim daha 40 im çıkmamış oluyor bir yere gider miyim onuda bilmiyorum bugün baktım pek çok sayfaya hoşuma giden bisey olmadı 😅
deletedmom43191 crazyymom 😅😅 bende çıkmak istemiyorum ama bilmiyorum 😒😒😒 ben bayramda 27 günlük falan oluyorum galiba hiç hesaplamadim 🙈🙈🙈
crazyymom deletedmom43191 ay hiç o halde gezmeyle ugrasamicam zaten salgin var bebegim mikrop filan kapar daha alttan dikişim olursa onlar bile iyileşmemis olcak rahat edemem gelmek isteyen gelsin evde bayramlasayim🤣
Raziyee Canım hiç bişey almak istemiyor lohusalıktan ne zaman çıkarım bilmiyorum ikizlerim oldu onlarada bişey almadım
Birbenbirbebek deletedmom43191 bende yakınlarda gidip hem kurban hem Ramazan ikisini bir alayım diyorum kurban da bebeğim küçük olacak ama diğeri vaarrr bari onunkini alayım 😂😂
DENIZ_55 deletedmom43191 bayramdan lohusa olacağım için düşünmüyorum bayramdan önce doğum planlıyoruz doktorumla nasipse