Parinas Ckaya60 ileri haftada kanamalar genelde plasenta kaynaklı oluyor adoktora gidilmeli mutlaka. Bende olmadı ama kuzenimde oldu plasentası aşağıdaymış doğuma kadar kanamaları olmuştu. Siz de sebebini mutlaka doktordan öğrenin muayene olun
Ckaya60 Eylulasyamom biraz önce oldu kanama benim ilk haftalardan itibaren vardı çok az oluyor Progestan kullanıyorum sonra bir iki Hafta sonra tekrar usandım cidden
Parinas Ckaya60 rengi ve miktarı ne. Fazla ve kırmızı mı. Genelde plasenta kanamaları yoğun oluyor lekelenme gibi değil de
Parinas Ckaya60 benim de öyle az ve kırmızıydı kanama alanları varmış. İnşallah mühim bişey değildir sizin de ama haftamız ileriymiş
Kudenova Ckaya60 çok teşekkür ederim evet gittim doktor bulamadı sebebini. hala siyaha yakın akıntı geliyo. Çok stresliyim oğlum hareketli ama yarın belki etmiycek.. rahim uzunluğu gayet iyi, kalp atımı iyi, rahim ağzı kapalı dedi. Peki o zaman neden oldu bu
Ckaya60 deletedmom43191 ilk haftalarından beri ayda bir böyle kendini hatırlatıyor maalesef yarın gideceğim
Ckaya60 Kudenova kesede benim kanama alanı görünmüyor ama neden kaynaklı olduğunu da bilmiyorum doktor kesede görünmediği sürece sorun olmayacağını söylüyor
Ckaya60 lilii4 pazartesi perinatolojiye randevum var detaylı ultrason için söyleyeceğim bakalım doktora