Alpmom__ Meltemanneolsun Sümüklü mü olur bilmem ama … Kayınbabam çok konuşur öyle böyle değil . Kayınvalidem ona annen sana hamileyken çok mu kelle paça içti naptı sen niye böyle gevezesin der 😁😁😁
Meltemanneolsun Alpmom__ ayy onu ilk defa duyuyorum. Benim eşim de çok konuşur zaten babasına çekerse dilli düdük olacak e ben de az konuşan biri değilim o kesin zaten o zaman tüy dikmiş olduk hiç susmayacak 😂😂
Bktakdmr Nar yedikten sonra elini bir yere sürme çocuğun orasında leke olur demişti biri tam ben nar yerken. Elimi bütün yüzüme sürdüm hadi bakayım dedim 😂 daha doğmadı görücez😂
Aslaninannesi_ Benim bebeğim 22 günlük eve gelen oluyor giderken güle güle deme sütün kesilir ses kaynanam 😀
Meltemanneolsun Aslaninannesi_ ay evet o da çok ilginç 😂 sütun de üzerine mi aliniyormus güle guleyi aa gule güle dediler gideyim bari mi diyormuş 😂
G-l-y Meltemanneolsun Birde şey duydum ben ciğer pişirirken ciğere dokunup vücudunda biyere dokunursan farkında olmadan bile yapsan bebekte o bölgede leke olurmuş 🙈
busra05_ Meltemanneolsun ahahaha oyleyse ben şu aralar hep kelle paça aşerip içmeye gıdıyoruz eşimle bizimkinin burnu durmayacak musluk gıbı akmasın inşallahh 😂🫶🏻