112nurnurnur rabiayy yaaa hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🥹 güzel bi his benim çevremde de hiç bebek yok aşırı yabancıyım bu konulara 🥺
rabiayy 112nurnurnur benim de aynı şekilde canım, buradan destek alıyorum. Her şeyi soruyorum, sağolsjnlar hemen cevap veriyorlar 🌸
Berivanabk34 112nurnurnur okadar uzun sürmez aslında özel hastane ise geç girer numaraları varsa mesaj atın ben öyle yapmıştım sisteme düşmüyor
Innerglow 112nurnurnur ya çok sevindim inş doğrudur diyordum çok mutlu oldum sağlıcakla ilerlesin inş
Ayaztugba 112nurnurnur rica ederim sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun inşallah bende testlerde pozitif gördüm henüz kan vermedim degerlerin biraz yükselmesini bekliyorum 💕
112nurnurnur Ayaztugba hadi bakalım hayrırlısı mutlaka haber edinnn🥰 şimdi ne zaman doktora gitmem lazım benim beklemem lazım mı yine
Ayaztugba 112nurnurnur tabi haber ederim inşallah bugün sağlık ocagından kan verdim kese ve kalp atışı için bir kaç hafta bekliceğim ben canım dayanabilirsen sende biraz bekle derim
112nurnurnur Ayaztugba 2. Bi kontrol kanı vereyim dedim yarın yükselme var mı bi sıkıntı var mı bakılsın diye de sonrasında doktor ne zaman derse giderim artık🥹