112nurnurnur Kızlar bat 14mart sat 17 Şubat. Adetlerim düzensiz piki 28 şubatta gördüm merakımdan test yaptım bugün silik çizgi çıktı. Doğru mudur. Görsel yükleyemedim uygulamada yeniyim de
Gokturkmom_ 112nurnurnur Kan testi verip mutlaka kesinleştirin .Görseli forum anasayfa 3çizgi fotoğraf yükleye tıklayın bağlantıyı kopyalayıp buraya yapıştırın.
Eda42_ 112nurnurnur Markasının artimed mi çok yalancı pozitif veriliyor o yüzden sordum inşallah olumlu sonuç alırsın ama tavsiyem gebelik testi ile çizginin koyulaşma sini takıp etmek erken öğrenmek sürekli kan verip artış var mı diye stres olursun
Busranur_mnts Başka testle daha yarın tekrarlayın inşallah vardır takip edin bat tarihine jadar koyulaşma olacak mu
112nurnurnur Busranur_mnts Busranur_mnts ayyy çok heyecanlanmıştım verdim kan bakalım artık negatif çıkarsa üzülürüm sanırım 😂
Busranur_mnts 112nurnurnur biraz daha bekleseydin keşke de vermişsin artık nerde verdin sonuç ne zaman çıkıyo
112nurnurnur Busranur_mnts ilk olunca bi gergin bi garip hissederek gittim. Belki öğleden sonra ama arayın dedi🙈
Busranur_mnts Meryemm46 fotoğraf çok net değil ama alttakinde ince bir çizgi vsr sanki bir de erken gebelik testi mi yapsanız Yumurta takibi yapmış mıydın
H_M_ Aysunnnarcn ozaman vardır inşallah canım geçmiş günün ben geçen ay antibiyotik içmiştim 10 gün geçmişti var gösterdi ama yoktu ondan sordum ilaç icmediysen inşallah vardır ya