Meryemm46 Kızlar üsteki adete 2 kala tapildi altakide bugün yapıldı bir bakarmisiniz üsteki beklemesine rağmen kuruma cizgisi bile vermedi altakine bir bakarmisiniz
cakethesel Meryemm46 İkisinde de tek çizgi görüyorum.Ayrıca fotoğraf çok bulanık varsa bile çift çizgi eğer,fotoğrafta gözükmüyor
Meryemm46 cakethesel ya bana mı öyle geliyoo bilmiyorum ama ikisini yan yana koyunca beli oluyo ama resimde neden çıkmadı anlamadım
cakethesel Meryemm46 bana yok gibi geldi ama görenlerde varmış.bence yarın bi test daha alın ve sabah ilk idrarınızla testi yapın.
bebekkkkkkk000 Meryemm46 alttakinde silik çizgi var gibi görecem diye şaşı oldum 😁2 gün sonra sabah tekrarla canım testi dahada netleşir
Kelebekkkk34 Meryemm46 çok hafif silik varsa çıplak gözle görebiliyosan 2 gün sonra tekrar dene sabah uyanınca dene ama
Meryemm46 Kelebekkkk34 evet Cook az bir silik çizgi var yani bak şuan bakıyorum var eşimde dedi coook az bir silik çizgi var diyoo ama resimde cikmiyoo yani diyorum ki kuruma cizgisi olsa ilk yaptigim 5 gün olcak veriridi yani bu hemen böyle oldu baklm
Kelebekkkk34 Meryemm46 ilk 5 dakikada çıktıysa vardır canım tekrar denersin biraz daha belirgin olursa kan verirsin. İnşallah vardır 🌸
H_M_ Meryemm46 canım yarın erken gebelik testi yap ben çünkü ilk attığın resimde dikkatli bakınca çok hafif silik gördüm sadece o alttakini atsana resmini