Annekuzusu06666 Bebek4747 arttırdı kuzum üç günde bir defa vuruncam hiç kesmiycem bitince bidaha yazdırıp devam edicem
Bebek4747 Annekuzusu06666 belki günde bir yapar çünkü direk günde bir olacak şekilde 15 tane vuruldum ben
filiz8363 Busranur_mnts çok normal kasık ağrılarınız bende ilk öğrendiğimde adet olacakmış gibi ağrım vardı
Geleneksel1anne Nurrvldn 8+6 dan selam😇 2. Gebeliğim ama bana da zaman geçmiyor 😂 12. Haftadan sonra çok hızlı geçiyor da bi gelebilsek 🤭
ABC1 Nurrvldn ben en son 6+1 gittim kalp atışını duymuştuk tekrar 9 hafta gel dedi onu bekliyoruz şimdi
Nurrvldn ABC1 ben kalp atışını 5+4 de vajinadan çok az birsey duymuştum bır ay sonra gel demıstı yarın gidicem ınsallah hayırlısı ıle güzelce duyarım bebegımde sağlıklıdır ınslalah
Zeyyas Nurrvldn Uygulamaya göre son adet tarihine göre 9 doktora göre 8 haftalık hamileyim şuan koku hassasiyeti dışında hiç belirti yok arada bir ağrı vuruyor 1 dakika kadar sürüp geçiyor 🥲🥰
Kubravci55_ 7+5 2. Hamileliğim. 🙂 Bulantıdan ayakta duramıyorum. Istifar da edemiyorum felaket midem bulanıyor benim gibi olan var mı ?
Nurrvldn Kubravci55_ ayy ben çok şükür atlattım biraz ama daha var ağzıma kdr gelıyor çıkaramıyorum yatıyorum geri gelıyor Oturuyorm geri gelıyor