Anonimanonim Meltem2910 canım bende 34 haftalığım parmaklarım şişmeye başladı biraz seninkilerde sanki şişmiş gibi Doğum belirtisi mi diye düşünmeye başladım🙈 öncesi benim yoktu çünkü Bu arada masallah 🧿☺️
Tuba2144 nisamom_ yaa günümüz bile aynıymış benim ilk gebelik belki ondandır bide zaten zayıf hamile kaldım ablamlarda benle aynı kiloda onlarında hep 20.haftadan sonra belli olmuş göbekleri muhtemelen benimde öyle olur 😅sağlıklı olsunda bebişler kilo alınır da verilir de 😍💓🤲
nisamom_ Tuba2144 öyl öyle sağlıcakla gelsinler inşallah☺️🤲 hareket hissediyormusun kilo alıyor birde insan ister istemez ben 8 kilo aldım bu zamanq kadar biraz fazla gibi umarım doğuma kadar çok almam 🤭☺️
seyma0661 deletedmom43191 hahahahah sen bide önden gör 😂😂 önden içime kaçmış gibi bol giyince anlaşılmıyor
Selenyildiz şu başlığı açıp durmayın bacım 6 aylık oldu hala tık yook dümdüz karnım var özeniyorum ultrasonda kocaman görünüyor ama göbeğime bakıp bu kız nerede diyorum🥺😃☺️hepiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah 💕
Anonymouse ShutUp Beklenen haber 🤗 Gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun 🌸 Allah sağlıklı uzun ömürler versin 🩷