Tugba2794 Elif_su4 evet canım erkek bebek 😇 bir kızım var bır de oğlum olacak . Bır hemsıre bana gobegımın buyuk oldugunu soyledı hayret ettım cevrrde herkes cok kucuk dıyorken🤣
Elif_su4 Tugba2794 yani doğruluğunu bilmiyorum ama erkek bebekte daha az çıkıyormuş göbek popo falan,ben çok inanamazdim ama çevremde de bakıyorum erkek bebekler belli değil kızlar hemen kocaman olmuş, doğru galiba
Tugba2794 Meltemanneolsun kac kılo aldın toplam 😇 Yaa cok tesekkur ederım senın de öyle tatlıs duruyor bence buyuk gobusler daha bır minnoş🌸
Kalbimde Kızlar Nolur bana dua edin şu mübarek günlerde Rabbim banada bir evlat nasip etsin bugün kan vericem dualarınıza ihtiyacım var hamileleirn duası kabul olur derler nolur duanızda banada yer edin
Elif_su4 Kalbimde Rabbım kucağını boş bırakmasın, isteyen herkese nasip etsin ,senin de mini minnoş bir bebisin olsun ,güzel haberlerin gelsin inşallah
Tugba2794 Elif_su4 aslında benım tam tersı 1. Bebeğim kızdı , suankı gobegımden daha kucuktu ikisini kıyarlarsam erkek bebegınkı daha buyuk bende🤣
Elif_su4 Tugba2794 ay sağlıklı olsunlar gelişimlerini düzgün olsun da büyük göbek küçük göbek fark etmez
Tugba2794 Elif_su4 kesinlikle aynı düşüncedeyım kilo alınır da verilir de bunlar teferruat bebısler saglıkla gelsınler🌸