cakethesel gezentianne benim 13. Haftamda kanamam oldugu için vurulmuştu.28. Haftamda doktorum test yaptı negatif cıkınca tekrar vuruldum.ilacıda eczaneden ben almadım,hastane aldı.ücretinide öss ödedi.karsıladığı tutarda yaklasık 1600 küsür bir şeydi.
EdaY1 Ben ilk gebeliğimde vuruldum 28. Haftada doğumdan sonra da vuruldum 2. Gebeliğimde kanaman olursa eğer hemen yoksa 7. Ayında vururuz diye bilgilendirdi doktorum
-Papatya33 Kanama olursa yapılıyor. 28.haftada bir tane daha yapılıyor. Doğumdan sonra bebeğin kanına bakılıp öyle yapılıyor ya da yapılmıyor. Ben 3 defa vuruldum toplamda uyuşmazlık ignesini
1Atlas_dunyam gezentianne evet ben ilk kurtaj oldum vuruldum şimdide 2 hamileligimde 28 hafta vuruluyor benim erken vurdu çocuk için gerekliydi dogim sonrasında vurdu
Perihan3 AnayimBenAna_ ben yillar once sordum ucretli alimi alimi cok pahalli dediler dolarla geldigi icin
NNewbabyy Kanama olursa olduğu zaman ve 28. Haftada vuruyorlar ilk gebeligimde 10 haftalıkken kanama oldu bi o zaman bi 28. Haftada bide doğumdan sonra vurdular şimdi tekrar gebeyim doktor 28. Haftada yine iğne yaptıracaksan dedi
deletedmom43191 gezentianne tabiki olman lazım istersen 10 uncu gebelik olsun yinede olmalısın ihmale gelmez o konu