Yusyus5328 Sudence_ peki kanamanız ne durumda idi yoğun muydu rengi falan benimde durumum sizinle aynı ondan dolayı soruyorum henüz gidemedim de
Tazeanne0641 Sudence_ bir daha ne zamana çağırdı seni , beni haftaya çağırdı tekrar bi sorun yok ama kontrole
Tazeanne0641 Zeyynepp1 gördünüz mü siz ben yarın tekrar kontrole gidicem inşallah bebeği de görmek nasip olur kesenin içinde
diya_du_kecan diya_du_kecan merhaba ben kontrole gittim kese göründü iki hafta sonra bebek ve kalp atışı in gideceğiz💗
Zeyynepp1 Tazeanne0641 Ufak bir kese göründü ama içinde bebek görünmemişti erken demişti doktor. Benim de yarın randevum var umarım net bir şekilde görebiliriz.
Zeyynepp1 Tazeanne0641 Yine ufacık bi şekilde gözüktü kalp atımları başlamış dedi doktor ama belli belirsiz cok kücük. Ufak kanama alanı da mevcutmus progestan başladık.
2cocuk2kopek Tazeanne0641 beya 1500 -3000 arası bazen vajinal ultrasonla gözükebiliyor ama bu değerlerle
Tazeanne0641 Zeyynepp1 benimde gözüktü kalbinin attığı da ekranda belliydi haftaya tam kalp atışını dinleriz dedi. Hemen başlaman iyi olmuş ilaca bi sıkıntı olmaz korkma ❤️
Zeyynepp1 Tazeanne0641 Bana 3 hafta sonraya randevu verdi nasıl sabredicem bilmiyorum 😬 sizin haftaya olması iyi olmuş.