Aniiiskosu Kızlar ilk gebeliğim, 32. Haftadayım 2 saattir şiddetlenerek böbreğim ağrıyor. Sizce hastaneye gitmeli miyim? Normal bişey mi bu
Sahraer34 Aniiiskosu normal bende çekiyorum o ağrıları ama siz yinede gidin hastaneye nolur ne olmaz geçmiş olsun 🙏
Aniiiskosu Sahraer34 teşekkür ederim. Size de geçmiş olsun. Sıcak su torbası yaptım biraz hafifledi. Şiddetlenirse gidicem. Panikte oldum biraz 🥲
Turuncukadin Aniiiskosu canım geçmiş olsun ne yaptın gidebildin mi doktora. Forumda bakarken gördüm de ben de şimdi acile geldim böbrek ağrısı diye düşündüğüm için dünden beri geçmedi de 32 olduk
Aniiiskosu Turuncukadin gittim ay keşke yazsaydım. İdrar yolu enfeksiyonu olmuşum. Ağrınız varsa hemen gidin kızlar ben iki üç gün çektim. Çok geçmiş olsun canım sana da
_sekerportakali Kızlar böbrek ağrısı normal değil o yüzden mutlaka gitmeniz lazım benim de sağ böbreğimde çok şiddetli ağrı olmuştu gittim ve 18 mm genişleme olduğunu söylediler bebek sıkıştırdığı için doğuma kadar eğer 30 mm bulursa stent takacaklar ihmal etmeyin
Turuncukadin _sekerportakali evet ben de o yüzden acile geldim ama anlarlar mi bilmiyorum dün başladı bekledim geçer mi diye geçmedi
_sekerportakali Turuncukadin ben de acilde öğrendim canım acilde ultrasona baktılar önce kum falan dediler sonra kendi doktoruma götürdüm tüm sonuçları genişleme olduğu çıktı takipteyim
Esnef Kesinlikle aksatmayın bnde de genişleme var kasılma ve sertleşmelerimi tetiklemişti bu sebeple hastane yatısım olmustu 2. Evreymiş 3. Evre olursa stent takılcak bana da
Turuncukadin Esnef ay geldim hastaneye bekliyorum daha ama acile gelmek durumunda kaldım anlarlar mi burada bilmiyorum
_sekerportakali Turuncukadin bakarlar canım anlamasalar bile o an kadın doğum aciline sevk edip muayene ediyorlar en azından bebek iyi mi ona bakarlar bir de bu sancıların erken dogum riski oluşturma durumu var ya riske atamazlar
Esnef Turuncukadin bn kadın doğuma gittiydim acile dr bakınca anladı sonra urolojiye gittim idrar kültürü alında ultrasonla bakıldı sizinde belki idrar sonucna gore bakar tekrar
Turuncukadin Esnef şimdi bulunduğum yer küçük bi ilçe dümdüz acili var sadece orda da idrar baktılar ultrason almadılar nstye bağladılar sancı olmayınca gonderdiler öylece. Böbrek falan hiç bakılmadı yani
mrvakgn İhmal etmeyin genişleme sebebiyle şiddetli ağrı ve sancıyla 36+4’te bir ay önce acil sezaryene alındım çok şükür bebeğim sağlıklı ve küvöze girmedi 32 mm ölçülmüştü doğum yaptığım gün
Turuncukadin mrvakgn çok geçmiş olsun şimdi böbrek bakmadılar ultrason da almadılar. Nstye bağladılar sadece orda da sancı görmeyince gönderdiler
Esnef mrvakgn nasıl korkutuyo beni anlatamam size 22. Haftamda acılmama neden olmus 4 gün hastanede yattım kasıldıkca sertleştikçe karnım cok korkuyorum
Turuncukadin _sekerportakali ultrasona almadılar nstye bağladılar orda da sancı vs çıkmadı diye gaz olabilir diyip gönderdiler. Böbrek falan hiç bakılmadı idrara da bakıldı ama bakteri böyle ağrıya sebep olmaz dediler ben anlamadım ya
Esnef Turuncukadin bnmde ilk nst ye bakıldı sancı cıkmadı dr once anlamadı rahim ağzında acıklık var dedi iki kez vajinal muayene etti yine anlamadı en son ultrasonla baktı bobrege bakınca genişlemeden dolayı kasılma ver sertlesmemin oldugunu bu da acılmaya sebep olmus olabilir dedi
Aniiiskosu Turuncukadin nasıl olmaz ya ben bakteriden tedavi gördüm. Böbreğim çok ağrıdı ara ara hâlâ ağrıyor bile. Böbreğime de baktı normal dedi hatta
_sekerportakali Turuncukadin keşke baksalardı canım kötü olmuş en azından için rahat ederdi çünkü o böbrek ağrısı genişlemeden kaynaklıysa ağrıların devam edecektir
Esnef Turuncukadin inanın bnde muştayım imkanlar çok kısıtlı anlatamam size donanımlı bi hastane yok siz yine aksatmayın hastanedeyseniz siz ifade edin bobrek genişlemesi olabilir mi diye