Nurbl T2511- anladım canım benimde bat 14 4 gün kala kasıklarım ağrıdı bişeyler aktı kahve turuncu gibi adet sökülecek sandım ağrı bir düre sonra geçti akıntı da yok beklemedeyim
Sans_seninle T2511- ağrı oldumu şuan benimde beta 19 bende de kahve kırmızı lekel geldi karın ağrısı oluyor az da olsa ağrıyor
T2511- Sans_seninle evet baya ağrıdı benim normalde karnım çok ağrımazdı ama birkaç hafta boyunca ağrı oldu. Son bir haftadır ağrı azaldı
Sans_seninle T2511- ayıp olucak ama kusura bakma idrar yaparken kan geliyormuydu yoksa sadece iç çamaşıramı
T2511- Sans_seninle benim sadece çamaşıra bir defa geldi aynı gün bir iki defa da pencereye geldi başka olmadı
Sans_seninle T2511- ben adet oldum sanırsam ya zaten ağrımda var inşalalh sen güzel haberler verirsin
T2511- Sans_seninle ben 7haftalik hamileyim yazmıştım yukarda. Umarım en kısa zamanda sen de güzel haberler verirsin buradan kutlarız ☺️
RadyoaktifMom Akseec Benimde şöyle adet tarihimden 2 gün önce başladı böyle kahverengi çok koyu da değildi öyle bi lekelenme oldu adet günü doktor kontrolüm vardı o gün de kesildi :)