Melike2535 asla umidini kırma. 3 yil bende denedim hic bir sorun olmamasina ragmen olmadi. İlacli tedaviye basladik yine olmadi aksine kist oldu. Baktim olcak fini degil biraktim tedaviyi aylarca bida gitmdim. Artik dayanamadim asilama deneyelim dedim regli gunume gore doktorumdan randevu aldim. Reglim gecikti kan verip hamiel oldugumu ogrendim. Suan 10 aylik bir oglum var. Emin ol bu durumun en en buyuk dusmani stres. İnan bana. Hamile kaldigim ay sadece zevkine iliski oldu, benek olsun diye ugrasmadik. Cunku asilama ile kesin hamile kalirim diyidum o yuzden akisina zevkine iliski oldu. Stressiz de tabi. Aklimda asilama bile yoktu cubku emindim asilama ile bebegimiz olucak diyodjm. Bak beni dinle stresten uzak dur kafandan gebeligi hamile kalmayi vs herseyi sil. Esinle sadece 1 gun ara ile iliskiye gir. 2 gun ara ile de olabilir size kalmis. İliskiyi sadece zevkine yap. Ve uzun tutun. Hop oldu bittiye getirmeyin. Tabi en etkili oln da dua etmek. Dua etmeyi tabiki hic birakma sinavinizin sonuclarini cok guzel sekilde alirsiniz insallah 🌸🌸🤲🏻🤲🏻🤲🏻