Melike2535 canım bak ben 1.5 yıllık evliyim ve 3 kimyasal gebeliğim var. Pıhtılaşma bir hikaye bu kadar erken pıhtılaşma bebeği kaybettirse hiçbir pıhtılaşması olanın çocuğu olmaz. Çoğu doktor keseye kadar bekliyor kan sulandırıcı için. Bizim problemimiz bence kaliteli sperm ve yumurta. Malesef ultrason yumurta kalitesini göstermiyor. Rezerv gözükür vesaire ama kalite yumurtayı lab da inceleyince ortaya çıkıyor. Benim eşim ilk evlendiğimizde altınlarımızla araba alırken dedim ki, bak tüm varlığımızı yok ediyosun ama ihtiyacımız olabilir… Neyse aldık arabayı. Sonra ben 3-4 arayla hep kimyasal gebelik yaşadım. Ve inanılmaz kötü bir duygu. 1 kimyasal yaşayan peşine hemen hamile kalırken kendi durumumu çıkmaz görüyorum hep. Ama şuan eşim arabayı yükseltsek mi dediğinde o arabaya bir bebek koltuğu koyamicaksak hayır diyorum. Eşinle şöyle konuşabilirsin, yaşımız 30-40 olduğunda hatta 60 olduğundada araba alabiliyoruz. Ama çocuk için bellir bir yaş gerekiyor. Hem sağlık açısından üreme için hem de o çocuğa bakabilmek için. Ben çocuğumla büyümek istiyorum. Bizin şuan lüks sayılabilir bir arabamız var gel gör ki kocam uzun bir yolculuk yaptığımızda arka koltuğa bakıp ah be ne zaman bir bebek koltuğu gelecek şuraya der oldu. Ben de bu yaza kadar sağlıklı bir gebelik yaşamazsam kesin tüp bebek yaptıracağım bilgin olsun dedim.