MujganisMom GezenTavuk_2 Ayy valla ya Allah’ım bu ne şimdiye bizim kadar yumurtlasaydı tavuk 1000 tane yavrusu olmuştu. 😄
GezenTavuk_2 erikarpuz inşallah aşkım yine eş gecmicem bugünü 🥰 zaten son 1 testim kaldı yarın mi yapayım onu yoksa akşam 8 den önce bir kere daha yapayım mı ki?
Eda42_ GezenTavuk_2 Canım bana göre de çatlamış gibi siliklesmeye başlamış bugün ve yarın da birliktelik olsun inşallah yarın daha silik olur hayırlı güzel haberler verirsin sonrasında inşallah
GezenTavuk_2 Cicekbahcesi12 ya afedersin ama salak gibi utanmasam ağlayacağım ne bu heyecan ne bu mutluluk bir evladın var kendine gel kadın diyorum ama annelik çok başka 🥹
Eda42_ GezenTavuk_2 Hayırlısı ile inşallah canım bugün yine gittim doktora yumurta büyümemis bende âdet olunca Ballı çörek otu karışımı yapacağım inşallah faydası vesile sebebi olur
mucizemom8 GezenTavuk_2 test den fark eder kuzum bence çatlamış değerlendir inşallah sağlıkla tutar yarın daha da siliklesir 😇
GezenTavuk_2 Anneoluyorumm00 ayy çok heyecanlandım ben ya🥹 peki yarın yine değerlendirme gerek var mı bugün degerlendirsem
mucizemom8 GezenTavuk_2 valla bana doktor üç gün demişti kuzum ben doktor takipli yapıldı çatlama günü dahil arkası iki gün değerlendirin demişti
Anneoluyorumm00 GezenTavuk_2 değerlendirsen güzel olur canım. Ben yumurtlama gununu degerlendirmemiştim zamanında ama çatlama gününü değerlendiğim için hamile kalmıştım 😊
GezenTavuk_2 Anneoluyorumm00 yaa neyse bakam pazartesi salı da aradan çıksın sonra izne ayrılmak istiyorum 🤣🤣
Anneoluyorumm00 GezenTavuk_2 hahaha hiç sorma çok yıpratıcı bir süreç 😂 her gün adamlardan bunu istemek ben çok kötü oluyordum😂😂
GezenTavuk_2 mucizemom8 bende öyle yapıyordum genelde de dur bakalım salı da olur ama çarşambaya can dayanır mı bilinmez 🤣🤣