GezenTavuk_2 mucizemom8 kız adam da anlamıyor ki sen catlamadin mi yumurtlamadin mi diyor garibim xkkjd
mucizemom8 GezenTavuk_2 xjkkjkdg🤣🤣 doktora yumurtlama takibi için gitmiştik doktor bana yumurtlamis dedi gezen tavuk bu değil mi diye de eşime sordu kaç gün dalga geçti 🤣🤣
GezenTavuk_2 mucizemom8 ahhaha adamlar ile bir yere gidilmez ya 😅😅😅 bakalım kızımı uyuttuktan sonra 2:30 sonrası test yapacağım umarım artık çatlamıştır ağrılarım hafifledi dindi gibi belkide çatladıgi için
mucizemom8 GezenTavuk_2 valla gidilmez 🤣 çatlamıştir canım bence yumurtlama da çok kasık ağrıları oluyor
GezenTavuk_2 mucizemom8 evet aşırı kasik ağrısı vardı kaç gündür belime ayaklarima bile vuruyordu bugün yok hiç
GezenTavuk_2 mucizemom8 inşallah ya 🥹 valla pik olan günleri de değerlendirdim zaten dün pik gördüm birde sanki cuma neyse persembeden sonra ful değerlendirmiştim 🥹 inşallah bizimle olurlar
GezenTavuk_2 Kızlar sanırım yumurtam çatladı artık 🥹🥹🥹 @mucizemom8 @Anneoluyorumm00 @Eda42_ @Cicekbahcesi12 @MujganisMom @erikarpuz @Mrv60 @etkafa @iremilerigiden @Girlinthesun
Eda42_ GezenTavuk_2 Canım bana göre de çatlamış gibi siliklesmeye başlamış bugün ve yarın da birliktelik olsun inşallah yarın daha silik olur hayırlı güzel haberler verirsin sonrasında inşallah
MujganisMom GezenTavuk_2 Canım valla çatlamasını ben anlamam da yumurtlama olmamış gibi daha biraz silik duruyor ama başka yaptığın test varsa onlara göre koyuysa yumurtlamış gibisin.
erikarpuz GezenTavuk_2 az daha silik olmasını beklerdim ama catlama diyebiliriz ya inşallah catlamıstır
mucizemom8 GezenTavuk_2 test den fark eder kuzum bence çatlamış değerlendir inşallah sağlıkla tutar yarın daha da siliklesir 😇
GezenTavuk_2 MujganisMom evet aşkım da şey yani dur kız anlatamadım sjsjsjs benim mesela cuma da koyu vs çıktı tamam mı ama dün daha koyuydu bir türlü silik çıkmadı namussuz bende heyecana kapıldım anla beni çocuksu yanım uçuşuyor 😅😅😅
MujganisMom GezenTavuk_2 Ha valla hepimizin kafası allak bullak bu ovulasyon testlerinden ya ben anlamadım yumurtluyoz mu yumurtlamıyoz mu. Hiç güleceğim yoktu. 😄
Mrv60 GezenTavuk_2 yumurtlama süresi bazı kişilerde 24 saat sürerken bazı kişilerde 48 saat süre biliyor sizinde öyle olmuş sanırım görselde de çatlama görünüyor herşey gönlünüzce olur inşallah ❤✨
MujganisMom GezenTavuk_2 Ayy valla ya Allah’ım bu ne şimdiye bizim kadar yumurtlasaydı tavuk 1000 tane yavrusu olmuştu. 😄
GezenTavuk_2 erikarpuz inşallah aşkım yine eş gecmicem bugünü 🥰 zaten son 1 testim kaldı yarın mi yapayım onu yoksa akşam 8 den önce bir kere daha yapayım mı ki?