Duam_Liya2024 duruma göre 2 gün de kalabilirsiniz bezi fazla alin
Hastane çantası (sezaryen için)
DENIZ_55 ben Istanbulun en donanimli kadın doğum hastanesinde doğum yaptım evet çok zor durumda kalindjgi taktirde veriyolar mesela yoğun bakımda kaldiginda mama aldirmislardi ama oncesinde bebek emsin ki süt gelsin diye israr ettiler
Sngl_1214 elimde gece olandan var almıştım zaten hatta bol bol aldım ne olur ne olmaz diye 😂 ben en azından yarısını koyayım
Selin3434 benim ameliyat olduğum gün yoğun bakıma anneden önce bebek geldi eğer anne 1 saat için de uyanmazsa bebeğe mama verin dediler anne yoğun bakıma çok geç geldi ve bebeği mama ile besledi hemşireler. Evet sütün gelmesi için uğraşıyorlar ama değerleri sık takip ediliyorsa annenin sütü de inmemişse göz göre göre aç kalmasina müsade etmemeleri gerekir
Suleozkanmavi yazmıştım aslında listeye ama hangisine yazmadım atlamış olabilirim belki
Yasmncm tamam o zaman bı penye ya da müslin ekliyeyim
Minikmucizemmm26 kahve icmen lazim bitter cikolata bide mamayi ozelde veriyolar bize ozeldi hastane getirip verdiler
Blueebey kahveyi aldım çıkarmıştım ama çoğu kişi al deyince koydum sonra çikolata da koycam ama doğumum özelde değil o yüzden onu hemşirelere sorup ona göre koycam
Minikmucizemmm26 anladım canim
Blueebey battaniye kalında var hem peluş hem örme hem kadife muhtemelen birini alıp hem yoğun bakıma hem de hastane cikisina kullanıcam