• Doğum
  • Hastane çantası (sezaryen için)

Minikmucizemmm26 2 tane bebek büyüttüm 3.gebeligim anne sütünün yerini hiç bir şey tutmaz diye baskı yapıyorlar ve mama vermemen için uyarıyorlar kiziyorlar , sana yardimci olmaya çalışıyorum sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini

Selin3434 kötü bişey söylediğimi düşünmüyorum neden kızacaklarını anlamadım ustelik gittiğim hastanede ki hemşirelerin hepsi çok iyiydi birisinin bile en ufak ters bı tavrını konuşmasını görmedim duymadım. Yardımlarınız için de duanız için de teşekkür ederim 🙂

Momellaa kahveyi içmek zorunda anesteziyi atması için nasıl atcak anestezi yan etkilerini kahve al ama sade olarak tüket anesteziyi atmani sagliycak kahve senin mamayida hastaneler kabul etmiyor emzirmeyi teşvik için biberonu bile almıyorlar

Havva578 kahveyi bı çogunluk olarak al dedi o yüzden koyucam geri mamayı da işin doğrusu nst için gittiğim de sorucam çünkü anne çok geç ayıldığı zaman mama veriyolar ben spinal istiyorum bı aksilik çıkmazsa spinalde kontrolden sonra hemen emzirmeni istiyorlar ama işte süt gelmez de oda da lazım olur mu onu bı konuşup öğrenicem

DENIZ_55 ayy çok özür dilerim başınız sağolsun. Ben de iki sene önce erken doğumdan kaybettim bebeğimi. Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasın🤲🏻

Duam_Liya2024 bebekten bebeğe değişiyor sanırım 12 adet bile kullanan varmış yorumlarda okumussundur belki ben de ilave edicem

Minikmucizemmm26
            Ped de yanında bulunsun belki de depend ameliyat yerine denk gelir rahatsız ederse ki bu ihtimal var yoğum günler için olan uzun gece pedi ekleyin ne olur ne olmaz. Kanama durumuna göre kullanırsınız ☺️☺️

Minikmucizemmm26 ben devlet hastanesinde sezeryan ile doğum yaptım Bebege biberon ile mama verilmesine karsi cikiyorlar cunku anneyi emmesi sutun gelmesini istiyolar ilk bebegimde öyle yaptım ama o sirada bebegim Sarilik olmustu bile yoğun bakımda yatti ikinci bebegimde gizli gizli vermistim mamasini

Selin3434 evet saçma bir dayatma var maalesef. İlk ay sarılık riskine karşı mama takviyesi bence olmalı.

Minikmucizemmm26 sağol teşekkür ederim cnm seninde basın sagolsun aynen dediğin gibi rabbim kimseye yasatmasin 😔

Selin3434 çok saçma ben gecen sene doğum yaptım benim bebegim erken diğer kuvaze girdi ama yanıma bebek gelmişti annesininde sütü yoktu hemşire dedi karnını doyudunmu aç dedi oda sütüm gelmedi dedi uğraş gelir ama bebek ac mama verelim dedi biberon ver biz mama vereli bebege verin aç kalmasın ama sütünde gelir yok deme sen ver bebeğe arada mama ver dedi sütün gelene kadar dedi taburcu olana kadwr hemşire mama verdi tahmini 4 defa verdi diye hatırlıyorum çok ilgili idi bizim bura buarqda bende devlette yaptim dogumu