Minikmucizemmm26 özelde doğum yapıcaksan hemşireler mamayı yapıp getiriyolar önden bir sor istersen benim ilk kızımda hemşireler aptamil yapıp getirmişti kızım başka mamada sevmedi bizde aptamil almıştık
Hastane çantası (sezaryen için)
Minikmucizemmm26 ben özelde yaptım doğumumu acil sezeryane alındım normalde 14 martta doğumumuz 8 martta doğdu kızım ben sadece 1 günde 12 bez kullanmışım kızıma ameliyattan çıktım sondam çıktı yürüdün gazımı yaptım büyük tuvaletimi yaptım çok iyi geçti gazımı yaptığım için 1 günde çıkardı doktorum
AnayimBenAna_ ben de bı tane kalın koymuştum çorap bı kalın daha koyayım o zaman diğer öneriler için de teşekkür ederim0tekrar düzenleyeyim ben çantamı en iyisi
AnayimBenAna_ yok tıp fakültesinde olacak doğumum nst ye gittiğim de ordaki hemsirelere bı sorayım ben en iyi hangi mamayı almam gerektiğini
Girlmama bez ilave edeyim ben o zaman yetmez koyduğum bez iki gün için
Minikmucizemmm26 belki 1 gün kalırsınız sizde gaz yapınca alttan çıkarıyorlar direkt
Girlmama insAllah ya ben de çok isterim hemen çıkmayı ama özel değil benim doğum yapacağım hastane umarım doktorum çıkarır 🤲🏻
Minikmucizemmm26 bende sezeryan olacam ama benim cantam biraz senden abartılı ama kimseye bakma sen neskafe mutlaka bulundur çünkü ben gecen sene doğum yaptım hemşire bana bol bol neskafe icmemi önerdi onu mutlaka bulunuldu cantana bide mama alma eğer ihtiyaç olursa alirsin benim suruk 2 günü geldi ordan veriyorlar mama vermeseler 5 dakikada alınacak bisey bence bu benim fikrim benimde bayramdan önce sezeryan dogumum var ben hazırladım eğer yaz dersen yazarım benim ki dediğim gibi abarttık çünkü ne olir ne olmaz diye
Minikmucizemmm26 en temizi canım sor ona göre alırsın bende yine ya aptamil alırım ya hipp
DENIZ_55 benim de evim hastaneye 10-15 dakika mesafe de bişey ihtiyaç olursa eşim getirir ilk doğum olduğu için bilemedim ister istemez
AnayimBenAna_ aynen hemşireler yönlendirir artık 🤷🏻
Minikmucizemmm26 hiç bir hemşire sana mama al demez hatta kızar
Minikmucizemmm26 benimde yakın sayılır arabamız var benimde getirir ama işte evhamliyim hersey eksiksiz sorunsuz bi sorun çıkıp teles yapmak istemiyorum benim 2 sezeryanim o yüzden tedbirli olmak istedim😊
Minikmucizemmm26 tozda olur sıkıntı yok rezenede koyabilirsin oda hem süt arttırır hem gazı rahatlatır
Bnguuu_102 sizin doğum hangi aydaydı? Benim temmuzda olacak fark eder mi acaba yoksa ameliyathane olunca mevsim farketmez mi
Giqu bebek ameliyathane de giydirilmiyor zaten hemen götürüyorlar oradan doğumhaneye orada sıcapın altında giydiriyolar ben 2 hafta önce doğum yaptım önemli olan hastanenin genel sıcaklığı sen ince bir müslin ve kalın bir müslin veya ince müslin ile penye battaniye versen yeterli olur hemşire bilir zaten ne giydireceğinş sen ikisini de koy
Selin3434 alma gerek yok diyebilir de neden kızsın ki anlamadım 🙂
DENIZ_55 siz önceden tecrübeli olduğunuz için ne lazım olur ne olmaz kestirebiliyorsunuzdur 🙂 biz de öğrencez insAllah🙈😄
Momellaa tamamdır teşekkür ederim 😊
Minikmucizemmm26 2 tane bebek büyüttüm 3.gebeligim anne sütünün yerini hiç bir şey tutmaz diye baskı yapıyorlar ve mama vermemen için uyarıyorlar kiziyorlar , sana yardimci olmaya çalışıyorum sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini