Fey04 O zamanlar gebelik düşünüyordum o yüzden rutin kontrole gitmiştim.Öncelikle kilom çok normal olmasına rağmen bana kilon çok ve sende polikistik var bu şekilde hamile kalamazsın dedi.Çok sert bi tavırla.Sonra ben kimyasal bi gebelik geçirdim,o yüzden bi dönem ona sık sık gitmek zorunda kaldım beta değerimin sıfırlanması,vb.. süreç uzadı bana her gittiğimde ilk defa görüyomuş gibi evli miydin? Sıkıntın neydi? Vb.. sorular sordu.O kadar sık gitmişim sana artık tanı beni yani.Bazı insanlar sıkıntı etmeyebilir ama beni buda rahatsız etmişti.Neyse betam sıfırlanınca bana hormon testi yaptı,bi hormonum sadece iki değer yüksek çıktı diye bana çok ağır bi ilaç verdi.O ilacı bana verdiğinde dedim ki şuan korunmuyoruz ya hamileysem ilacı kullanmam sıkıntı olmaz mı dedim gecikirsen bırakırsın kullanmayı dedi.Neyse ilacı aldım eve geldim internetten yorumlarını okudum o ilacın,herkes cok ağır bi ilaç oldugunu,düşüğe sebep olduğunu falan söylemiş bende kullanmadım ve o gün bıraktım hilal hanıma gitmeyi suan gebelik takibimi yapan doktora gittim.Ve gittiğim doktorda beni ultrasonla muayene etti,polikistiğe dair en ufak bi görüntü yok yumurtalıklarında dedi.Kilonda çok normal ama istiyosan verebilirsin vermezsende sıkıntı olmaz dedi.Bu şekilde kötü bi tecrübem olmuştu hilal hanımla🤷♀️