Arife3507 Bazilariniz gelip eglenesiniz diye bu postu acmadim. Hassas olmami gerektiren bazi sebepler var ve adam gibi bir soru sordum. Bunun neyiyle dalga gecip egleniyorsunuz ki.
Deletedmom113 Arife3507 millet giydirecek kıyafet alamamışken burda yardım istiyo ve sen " nöm döngösönö öyörlöyömöyöröm yördömcö ölör mösönöz" diye abest post açarsan olacağı bu.
Deletedmom113 Deletedmom525 tek başına ise yaramaz ki kaynana görümce elti koca hepsi aynı anda hoh yapsın bence etkisi çok olur
Arife3507 Deletedmom113 millet giydirecek kiyafet alamiyor diyorsun millet ona bakarsab neler neler yaziyor ayrica kiyafet nem ne alaka yatak onerisi oyuncak onerisi vs sorsaydim kalkip gene millet kiyafet alamiyor mu diyecektin. Sacmaladiniz iyice
Deletedmom525 Deletedmom113 allah iyiliğini versin kız 😂belki çocuğun solunumla alakalı bi sorunu vardır
Deletedmom113 Arife3507 şöyle hangi postta gördün beni.. ayyyyrıca o kadar para verip aldigin weewel marka ise yaramiyirsa niye aldin. 😂 bi alemsin 😂😂
Deletedmom3323 Arife3507 ben üni okurken çalışıyordum o zaman sattığım bir ürün tefalin rowenta ürünü
Arife3507 Deletedmom113 o kadar para verip aldigim urun nem degeribi göstererek ise yarıyor zaten. Aldigim ürünün nem yukseltme ozelligi olmadigi için ve bazi sebeplerim olduğundan soruyorum bende.
Deletedmom525 Arife3507 sen bakma ona canım / kış mevsiminde bu dediğin çok çok zor bir durum bebeğin kaldığı odanın kapısını kapatarak nemi muhafaza edebilirsin
Arife3507 Deletedmom525 acikcasi milletin eglenceye vurmasi umrumda degil. Benim bu konuyu sorup yazmam icin gecerli sebeplerim var.