Arife3507 Kizlar gecen gün weewell marka nem ölçer aldık. Evimiz dogalgazli. Kaloriferlerin ustune bir sürü su kabi birakip evi havalandirmamiza rağmen nem surekli 32 30 larda bebek icin ideal 50 diyorlar nasil yukseltebilirim? İslak bez koydum su kaynattim en fazla 35 oldu
Deletedmom0909 Arife3507 bu kadar abartmaya gerek yok bence herkes nem dengesi ayarlayıp çocuk büyütmüyo
Deletedmom113 Arife3507 bence evi degistirmelisin.. amerikan mutfak olan bi eve geçmen çok mantıklı.. demem o ki dengeleyemedigin zaman 4 ocağa 4 tencere su koy. Ver gazı. Mutfak çok yakmıyo doğalgaz.. 10 numara 5 yildiz 👏
Deletedmom113 Arife3507 demene göre en mantıklı cevap mutfakta büyütmen inşallah yardımcı olmuşumdur 😏
Arife3507 Deletedmom0909 oneriniz yoksa yazmasaydiniz keske. Herkes oyle buyutmedi diye sormayalim mi. Yada siz herkes oyle buyutmedi diyerek mutlu oldunuz mu
Deletedmom0909 Arife3507 evet çok mutlu oldum saçmalamaktan vazgeçin artık bu kadar çabalama amacın neydı alarma geçicek kadar sığınaklara da yerleştiniz mi😂
Deletedmom113 Deletedmom525 tek başına ise yaramaz ki kaynana görümce elti koca hepsi aynı anda hoh yapsın bence etkisi çok olur