kedili1anne Hanımlar merhaba her gebe 2.-3. Trimesterde uykusuzluk çeker mi geceleri Uyuyarak rahatça hamileliğinü bitiren de var mıdır
KumpirsMom kedili1anne 21. Haftada yazıyorum son iki haftadır gece uyuyamıyorum gündüz uyku basıyor ve bu düzeni bi türlü değiştiremedim bi anda kendi kendine oldu ve çok rahatsızım bu durumdan bide mesela bu akşam uykum vardı eşim sağolsun sakarlığını konuşturdu ben tam uykuya dalmışken buhar makinasına takılıp devirdi ortalığı birbirine kattı yine kaçtı uykum ve şu saat oldu hala yok 🥹 böyle uykum bölününcede uyumak imkansız oluyor öncesinde böyle bi durum yaşamıyordum
Krystal kedili1anne Hep böyle mi sürer bilmiyorum da kafamı yastığa koyar koymaz uyuyorum. Öyle bir uyuyorum ki bazen alarm duymuyorum. 2 kere eşimi kaldıramadım sahura 😐 o derece bir uyumak..
seyma0661 kedili1anne arada sırada ağrılardan benimde uyuyamadığım oluyor ama genelde uyku düzenim bozuk bide ramazanın girmesiyle gece oturup gündüz uyumaya başladım ama çok şükür ki uyuyorum gündüz. Tabi uzun uyuduğumda kısmi felç geçiriyor gibi oluyorum ama olsun 😂 Bide bebeğim çok sertleşiyor 38+6dayız kaburgama batmasına uyanıyorum arada. Ama çok normal ve basit şeyler 🥰
MinikBrokoli Saat 2 de uyudum şimdi yine uyandım , bacaklarım ağrıyor hangi tarafa uyusam o taraf ağrıyor, ilk gebelikte böyleydi 2.3. Trimester rahat değildim 3. De koltukta ayaklarımı uzatıp oturarak uyuyordum, sanırım en uykusuz olduğum dönemdi
Aleymercimek MinikBrokoli bu bende de var artik gece aglicak gibi oluyorum ne tarafa yatarsam bacagimin sanki eti eziliyomus gibi agriyo hep yön degistiriyorum fakat bazen iki taraf da agriyo cok degistirmekten o zaman zehir oluyo uyku bu neden oluyor ki bir de yururken birden popoma sanci giriyo 🥲
As38- MinikBrokoli bacaklarınız neden ağrıyor acaba benimde ağrıyor basenlerim çok çatladı mor mor o kadar canımı acıtıyor ki ne tarafa yatsam olmuyor sizde de var mı böyle bir problem krem falan işe yaramıyor 😮💨
kedili1anne MinikBrokoli Vücut doğuma kendini hazırladığı için kalça ve bacak kaslarını gevşetirmiş Zaten hormonlar da çok etkili Ondan kaynaklıdır diye düşünüyorum Tam olarak kaçıncı haftadada başladı 21 deyim yaşamadım henüz Ama yaşayacak mıyım diye stres yaptım
kedili1anne Ebru_ebru Senin için dua edeceğim İnşallah rahatlarsın Kaçıncı haftada başladu uykusuzluk
kedili1anne Aleymercimek Bacak arana vs yastıklarla desteklesen de uyuyamıyor musun Yürürken benim de kalçama ağrı giriyor siyatik ağrısı diyorlar ona normalmiş Kolay değil ağrılar malesef Allah yardımcın olsun Kaçıncı haftafa başladı ağrı ve uykusuzluğun
kedili1anne KumpirsMom Bende 21. Haftadayım henüz yaşamadım ama yaşayacağım stresi yaşıyorum Bence vücut anne olmaya hazırlıyor kendini en ufak seste uyanmaya başlaman bile hazırlık olabilir Uykun düzene girene kadar bi kaç gün tek yatsan bence iyi olabilir
kedili1anne Krystal Ay bende uyuyorum ya hdhahdh Bence bu daha güzel eğer çalışan biri değilsen ve başka çocuğun yoksa
kedili1anne seyma0661 Evet bebeğin artık güçlenmiştir Biraz korkutucu olsa gerek kaburgana birinin vurarak uyandırması😀 senin askerlik bitmiş uyursun inşallah bebeğinle birlikte
nurkarakass kedili1anne gece değil de gündüz fena uyurum 🤣 gece çıkan kaşıntım ve ağrılarım gündüz nedense yok oluyo 🥲
MinikBrokoli As38- tam olarak 17.hafta oldu bir kere sonra hiç olmadı 20. Başladı Haftada 2-3 güne bir oluyor magnezyum eksikliğinden dolayı DİYE düşüyorum
MinikBrokoli kedili1anne ben vitamin falan unutuyorum , kişiden kişiye değişiyor ilk gebelikte 30. Hafta falan başladı geç başlamıştı tam magnezyum içeyim derken bir ay geçti doğurdum zaten erken doğdu
Ebru_ebru kedili1anne Çok teşekkür ederim 31+2 haftalığız 28. haftadan sonra uyku sıkıntım başladı sol bacak krampı beni öldürüyor 🤦🏼♀️
Aleymercimek kedili1anne yastık koyunca evet rahat oluyor ama bir zaman sonra yine agriyo fayda etmiyo maalesef tam haftasini hatirlamiyorum ya geceleri aslinda uyuyorum ama ağrı uyandiriyo 🙈 tesekkur ederim
MhysaTheGreat kedili1anne 30. Haftama girdim uyuyamıyordum bir süredir normalde bu hafta bir anda 8lt süt aldık eve yanlışlıkla 🥶 biraz yoğurt mayaladım falan derken onun kaymağı aman ekşimesin içeyim vs bi aralıksız uyuyorum anlatamam 😂😂
KumpirsMom kedili1anne yok normaldede uykum hafif hemen uyanırımda sonra geri uyumama adeti yeni yüklendi sabah 6 ya kadar döndüm durdum bide şimdi yalnız uyu dedini onsuzda uyuyamıyorum 🤣🥹 bakalım nasıl olacak
seyma0661 kedili1anne makat geliş kafası da göbeğimin yanında gerneşiyor mu artık napıyorsa batıyor kaburgama 😂 genel olarak uslu bi bebiş insallah doğunca da böyle olur 🥰 Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin