Ebru_ebru nurkarakass Şuan ben bile kötü hissettim kendimi bebiş nasıl dayansın.. siz tek bırakmayın dikkat edin o halde.
queenanne1 Ebru_ebru mide yanmasıyla bebeğin saçının hiçbi alakası yok doktorlar gülüyor inanmayın böyle şeylere 😂
tospikk1 Ebru_ebru doktor öyle bişey yok demişti hurafe gibi bişey şaçıyla mide yanmasının alakası yok demişti🤷♀️
Ebru_ebru tospikk1 Teşekkür ederim cevap için çok bilmişler hiçbir şey bilmiyor demek öğrenmiş olduk 😊
tospikk1 Ebru_ebru yani açıkçası ben sorduğumda da bebek kese içinde mide ile bağlantısı yok diyip gülmüştü haklı olarak 😂
asenat-63 Ebru_ebru rica ederim bende önemsemedim ama öyle söylediklerinde ve haftada bir şişe şurup bitirmems eafmen bitmeyen reflûye ben uzun saçlı bebek bekliyordim ama alakası yok denendi onaylandı
minismom Ebru_ebru benim surekli yandı bebegimin sacı cok azdı hatta keldi diyebilirim alakası yok bence 😄
Ebru_ebru tospikk1 Evet bende bugün sordum doktor arkadaşım var ve bununla alakası hiçbir şekilde yok dedi 😊
Tubi545 Ebru_ebru 38+6 yım gebeliğimin başından beri mide yanması çekiyorum hic kusma gelmedi ama hep yanma, eksime çektim. Neyse ki artık 8. Gaviskonumu alarak Çarşamba günü gebeliğimi sonlandiriyorum:)
zeynep0202 Ebru_ebru benim çok yanıyodu bayağa saçlı doğdu şimdi de çok yanıyo 26. haftamdayım 2 haftadır yanıyo ama inanmıyorum yinede bu tarz şeylere sonuçta bebeğin saçı nasıl etki etsin bebek suyun içinde
zeynep0202 Ebru_ebru kesinlikle saçma şeyler laf olsun torba dolsun kafana takma canim tadını çıkar ne güzel yanma yokmuş rahat rahat ye iç keyfine bak🙂
Ebru_ebru zeynep0202 Ay çok şükür şuana kadar bir onu yaşamadım ama çok fazla kusma tiksinme yaşadım şimdi de sadece sol bacak krampı uyutmuyor 🤦🏼♀️