asenat-63 Ebru_ebru durmayan mide ağrısından bebeğin saçını kulaklarına kadar bekliyordum ama saçı uoktu bebeğimin 🥲
Ebru_ebru asenat-63 Sağlıkla büyüsün inşallah 🙏 saçlı olup olmaması önemli değil sadece kafama takıldı sormak istedim cevabınız için teşekkür ederim ☺️
Buse2602 Ebru_ebru eltin 90 larda kalmış ben hiç mide yanması çekmedim oğlumun gayette saçı vardı ayrıca saçı olunca noluyor yani zaten kestiriyorsun ya da zaten dökülüyor
Ebru_ebru _biranneadayi Daha çok susuyorum yüzüm modum düşüyor ama bu onların zerre umurunda değil onu biliyorum. Yakından birisiyle aynı zamanda hamile olmak güzel bir durum değilmiş onu anladım her şeyi karşılaştırma yapılıyor
asenat-63 Ebru_ebru rica ederim bende önemsemedim ama öyle söylediklerinde ve haftada bir şişe şurup bitirmems eafmen bitmeyen reflûye ben uzun saçlı bebek bekliyordim ama alakası yok denendi onaylandı
Evin_450 Ebru_ebru Yani benim oğlumun hiç saçı yoktu ki gerçi şimdi 5 ay olacak hala da aynı ama bayağı midem yanıyordu saçla alakası yok yani hurafe
Mutlulukperi Ebru_ebru ben şöyle bir şey okumuştum; bebeğin büyüyüp mideye baskı yapıp mide kapağının açılması annede mide ekşimesi yanması olarak görüldüğü o haftalarda bebekte gelişim olarak saçlarının çıktığı haftaya denk geliyormuş o yüzden böyle deniyormuş. Benimde gebeliğimde hiç midem yanmadı çok saçlı bir oğlum oldu 🫶🏼
Ebru_ebru Mutlulukperi Sağlıkla büyüsün teşekkürler benzer yorumu Bnde okudum araştırdım önemli olan kel olup olmaması değil sadece merak ettim 😊
nurkarakass Ebru_ebru tamamen hurafe ya. bilimsel açıklamasını yapan doktorlara bile yok sen bilmiyorsun diyen bir milletiz biz 🤣 mide yanmasını bende annem hiç yaşamamış ama maymundan beş dakika sonra doğmuşum gibi kıllıymışıım 🤣
nurmltli61 Ebru_ebru İnan o kadar boş konuşuyorlar ki ve herşeyden önce sağlıklı olması em önemlisi burnu büyük olsun nolmuş koca kafalı olsun nolmus 🥹🥰Sağlıklı olsunlar yeter böylelerine taviz vermeyin bu şekilde yorum yapabilme cesaretini senden buluyorlar bulmasınlar
Ebru_ebru nurmltli61 Ben kırmak istemiyorum birde içine kapanık biriyim öyle cevap vermem sadece düşünürüm neden öyle söyledi ki gibi yani stres kaynaklı mide kanaması geçirdim siz düşünün 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Dediğiniz gibi sağlıklı olsun yeterli sadece onlar bilmiş gibi davrandıkları için merak ettim Bnde
nurkarakass Ebru_ebru evet yaa. en son kaynanam bebeğin göğsü süt doluysa sıkarız biz oğullarımınkinii sıktım diyodu, o saniye çıldırdım 🤣 inşallah benim çocuğuma bana sormadan böyle şeyler yapma cesareti bulamazlar. kendi annem içinde geçerli buu 🙄🙄
nurmltli61 Ebru_ebru işte susunca bu millet daha çok tepene biniyo 🤦🏼♀️susmayın lütfen bende çok susardım ama baktım üstüne geliyolar susma evresi bitti ağızlarına s*ıçma evresi başladı 😂😂😂
Ebru_ebru nurkarakass Kesinlikle öyle dikkat edin bunu da ilk defa duydum küçücük bebişin göğsü nasıl sıkılacak 🙄🤦🏼♀️
nurkarakass Ebru_ebru valla ben de anlamıyorum ki. çırıl çırıl ağlıyor bir de bebek nasıl katlanıyorlar anlamıyorum
Ebru_ebru nurkarakass Şuan ben bile kötü hissettim kendimi bebiş nasıl dayansın.. siz tek bırakmayın dikkat edin o halde.