annesio Aysnr91 ay izledim şimdi vallahi doktorunuza helal olsun 👏🏻 makat geliş diye hemen sezeryan tarihi veren doktorlara örnek olsun 👏🏻 👏🏻 👏🏻 hangi doktor acaba 😇
Hicrettt annesio be yurt dışında yaşıyorum 🫣 ve burada sezaryen eeeeeen son çare, yani bebeğin son dkya kadar dönmesi için butuuun tuşlara basiyorlar😂 biraz urkutucu aslında ama günü eğer geçerse ve hiç bişey işe yaramaz ise o zaman sezaryen oluyor
annesio Hicrettt olması gereken aslında ya , hakkınızda hayırlısı olsun ve çok kolay bi doğum olsun inşaAllah 🤲🏻
Aysnr91 Hicrettt ayy inşallah yaa ben devlete gidiyorum sancin olursa suyun gelirse gel diyorlar o kadar başka bilgi yok
Aysnr91 Hicrettt bebeğin dönmesi için bı hareket var dizler koltukta eller yerde o şekilde sabah öğle akşam 3 set yapınca baya etkili videoları var bı bakın isterseniz
Gumusbulut58 Aynıyız son 11🙏🏻 ne bi sancı ne acılma ne suyunda azalma benımkı yerını sevdi herhalde sen naptın?
Hicrettt Gumusbulut58 ben bugün kontrole gittim de hiç bişey yok, perşembe günü dıştan döndürme işlemi yapılacak inşallah o zaman döner, eğer dönmez ise, makat doğum o da olmaz ise en son ay sonuna sezaryen dedi 😂 sende durumlar nedir ?
Hicrettt Aysnr91 evet onu yapıyorum günde yarım saat dedi doktorum, başı mideye vurunca rahatsız olup dönmeye çalışıyormuş 🥲