Hicrettt Gelsin artık istiyorum ama bi yandan da korkuyorum nasıl olucak doğum sancılarım vs, çok acı çekecek miyim vs vs diye 😂 hala bir belirtim yok
biyaruth Hicrettt benim de son 9 ama bende de tık yok 😅 tüm tuşlara basıyorum hurma squat yürüyüş ahududu yaprağı çayı egzersiz ama niyeti yok hiç benim oğlanın😄
Hicrettt Yolcu_26 40.cı haftaya kadar normalde, benim tüp bebek olduğu için tam gün vermişti doktorum bende o tarihi girdim 🫣
Haticekubra00 Benimde uygulamaya göre 13 gün var ama bende de tık yok😅😅 doktorum bile ümidi kesti haftada bi çağırırken artık sancın olunca gel diyo😅 bende korkuyorum ama gelsin artık istiyorum
Hicrettt Haticekubra00 benim pazartesi son kontrolüm var, bakalım bana ne dicek 😂😂 hurma falan da yiyorum ama ıhhıııhh bişey yok, hurma denedin mi sen ?
Burcubrbr2 Sabah 10 yatış yapacağım suni sancı ile doğum yapacağım 41+0 dualarınızı eksik etmeyin inşallah 🙏
Hicrettt Burcubrbr2 Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah, sağ Salim bebişini kucağına alırsın inşallah 🙏🌸🥰
Hicrettt biyaruth kız bende aynı, hatta dün bıraktım işi, sen düşün artık ne kadar hareketli bir durumdaydım ama benim kız bayaaaaa inatçı 😂
Hicrettt biyaruth yok yok 0 acilma, sancılar da çok çok hafif 😂 tansiyon normal, şeker yok, suyu da var. Çarşamba günü dıştan çevirmeye calisacak doktorum
Hicrettt Aysnr91 ayyy sağ Salim gelsinler artık, doktor doğumu da başlatma taraftarı değil suni sancı ile 🥹
annesio Aysnr91 ay izledim şimdi vallahi doktorunuza helal olsun 👏🏻 makat geliş diye hemen sezeryan tarihi veren doktorlara örnek olsun 👏🏻 👏🏻 👏🏻 hangi doktor acaba 😇
Aysnr91 Hicrettt ayy inşallah yaa ben devlete gidiyorum sancin olursa suyun gelirse gel diyorlar o kadar başka bilgi yok