Anneyimmmben Elbu yani ilk gebeligimde emzirene kadar memelerimin uçları pembeydi oğlum oldu. Emzirmeye başladıktan sonra koyulasti ama yinede simsiyah dedikleri gibi olmadı. Ben beyaz tenliyim belkide ondan bilemiyorum. İkinci gebeliğim şuan ki kız göğüs uçlarım oğlumu emzirdigim dönemdeki gibi hafif koyulasti ama bunun cinsiyetle bir alakası olduğunu hiç sanmıyorum😁
Tugba29_ Elbu bende olmadı solda duran kız derler oda tutmadı ekşide aşerdim oda tutmadı cinsiyet erkek
Elbu Labari valla ilk hamileligim diyemiydi kızımda küçüktü resmen silikon UCLA emzirdim bunda büyük bilemedim ama sonuçta kızımı 2 sene emzirdim çıkmıştı göğüs uçlarım zaten
Tugba29_ Kvsr46kvsr bende kız bekledim kızım karnmda öldü malesef şuan üçüncü erkek geliyo benim nasipte kız yokmuş dahada doğurmam🥰
Kvsr46kvsr Tugba29_ herkes olmayanı bekliyor belkide :) rabbim yokluklarını göstermesin. Kız erkek ne farkeder yoksa, hepsi evlat ❤️
queenanne1 Elbu bu kadar saçma bişey daha duymadım🤣🤣 erkek bebeğe hamileyim gayette karardı eski halinden eser yok
MinikBrokoli İlk gebelik kızdı 😂 öyle dikkat çekecek kadar kararmadı gayet normal renkteydi 😂 Ama şimdiki esmerleşti duşta gözüme batıyor hep 😂 sanırım cinsiyet değilde gebeliğe bağlı 😇