Elbu Kızlar annem der ki kız bebeğe hamile olanların göğüs ucu vve çevresi çok kararır simsiyah olur ama erkek bebeğe hamile olanlarınkisi kararmaz der sizce doğrumu cinsiyeti belli olanlar bekliyorum yorum benim kızıma hamileyken simsiyahti ben dogruladim 😅
Cnhavva Elbu ilk gebeligim cinsiyetimiz kiz benim gogus uclarim da karardi cok simsiyah mi bilemicem ama eskisi gibi olmadigi kesin
Elbu irem4_rc benim belli değil 2. Hamileliğim.erkege benzetti ama kesin demedi kararmadi kizimdaki kadar
Kvsr46kvsr Elbu 16+0 perşembe günü kontrolde öğrenicem inşallahh ❤️ iki kızdan sonra erkek bekliyorum 😅
Elbu Kvsr46kvsr bende 14 haftalık oldum insllah erkegide tattirir rabbim canim Allah gönlüne göre versin
Tugba29_ Kvsr46kvsr bende kız bekledim kızım karnmda öldü malesef şuan üçüncü erkek geliyo benim nasipte kız yokmuş dahada doğurmam🥰
Sevincey Elbu sim siyah oldu ama erkek. Tek gogus ucum degil,gogus alti, boynum,koltuk alti, vajina, kolum dirsek tarafi,yuzumde bazi yerlerde siyahlasti. Her kes gidicek diyor ama bilmiyorum😑😑