EzgiDurdu MasaaL MerveSar dimi çok önde değil sanki doktorum beni korkutmayı seviyo her gittiğimde mutlaka bişe sokuyo aklıma sonra bir sonraki randevuya kadar içim içimi yiyo🤭 Allah hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar versin inşallah ❤️
MasaaL EzgiDurdu Doktorun bilgilendirmek içim söylemiştir, sen kafana takıp üzülme canım. Hayırlı dogumlar😘
eveb19 MerveSar son 12 gün bizimde 🤗 nasipse 18 subatta kavuşuyoruz bizde oğlumla 😍 epidural mi spinal mi belli mi sizin?
MerveSar eveb19 heycandan aormadim ya ayin 19 da kontrolum var o zaman sorucam ameliyat saatini bile sormamisim 🙈🙈
eveb19 MerveSar saati sormak benimde aklıma gelmemiş 😁 ben spinal olucam hafif bi gerginlik oluyor düşündükçe hayırlısı bakalım 😊
eveb19 EzgiDurdu benim 34+1 de 2600 boyu da 48 cm di canım seninki de normal bence neden şeker yüzünden dedi ki 🤔
EzgiDurdu eveb19 valla ben de anlamıyorum canım diyete uymama rağmen bence yeterince uymuyosun uysan bu bebek bu kadar şişmez diyo
eveb19 EzgiDurdu yok bence hiçte sıkma canını aramızda aman aman bi fark yok sonucta benim dr um çok iyi demişti gelişimine. Allahın izniyle hiç bisey olmaz canım ☺
iraz4 MerveSar benimde ayni rahim agzinda miyomum var 10cm daha27haftaligiz ama sezeryan olacagi simdiden belli erken dogum riski var insallahh bizde 37 leri goruruz
MerveSar iraz4 insallah gorursunuz bizimde erken dogum riskimiz vardi 35 olduk 37 ibyatarak bekliyoruz 30 haftadan sonra daha dikkatli olun ve yatin