Annekuzusu06666 mucizemom8 kuzum benimki 4.3 e kadar geldi en son damardan verdiler bir yıl oluyo alalı şu anda da 13
Annekuzusu06666 mucizemom8 şimdide vermiyo 10un altına düşerse veririm damardan diyo benimki 13 ama baya üşüyorum
mucizemom8 Annekuzusu06666 geçmiş olsun canım valla bilemedim bakalım önümüzdeki ay tekrar gideceğim nasipse şuan bile düşük seninki yani
Annekuzusu06666 mucizemom8 teşekkür ederim canım bende düşük olarak görüyorum ama onlar normal değerde diyor
T-aksoy Sizin yine iyi benim 8 ilk gebelikte 4 e düşmüştü. Şu an ilk defa serum olarak alıyorum damardan. İlk gebeliğimde hiç ilaç bile kullanmadım doktor farketmedi ben kendim farkedip bitkisel ilaç kullanmıştım.
mucizemom8 T-aksoy sizin baya düşmüş evet ama ben ilaç kullanmama rağmen neden düştü o aklıma takıldı doğrusu düzenli de kullandım ilacı
T-aksoy mucizemom8 olabilir ilaç bağırsakta iyi emilim sağlamamıştır. Schüssler tuzları da kullanabilirsiniz eczaneye sorun onlar hem daha doğal ve emilimi daha hızlı oluyor.
Bnguuu_102 mucizemom8 ay ksuura bakma valla bilemedim Rabbim hayırlısıyla tez zamanda nasip eder inşallah bilemedim ben de çok çay kahve tğketiyor musun çay da demir eksikliği yapıyor bir kaşık pekmeze limon sık iç ilaç dişinda
mucizemom8 Bnguuu_102 estağfurullah canım amin inşallah 🙏 yok canım çay o kadar tuketmem kahve de maksimum iki tane günde teşekkür ederim deneyeceğim 🥰