Fatmanur12345 rumikaa haklısın vallahi herseyi yapmaktan zor geliyor artık bende aynı yürüyüş olsun pilates topunda dairesel hareketler zıplama olsun yordu artık hurma desen mide bulandırıyor artık zar zor günde 5 tame yemeye çalışıyorum
La_sumom Fatmanur12345 evi dip köşe temizlemek🤣 Evi dip köşe temizlemiştim Mutfak dolaplarının üstlerine kadar silmiştim ertesi gün doğumum başladı
Zelis45 Fatmanur12345 ben pamukla zeytin yağ koydum vajinama hem doğum kolay oluyor hemde açılma oluyor merdiven indim çıktım sürekli squat yaptım ördek yürüyüşü yaptım birde Meryem süresi okudum çokça
minismom Fatmanur12345 3 hurma 2 fincan adacayı gun asırı korunmasız iliski sıcak dus bide son 2 3 gun activing labormu ne vardı youtubede onu yapmıstım
Fatmanur12345 minismom ne zaman doğumun oldu peki canım bende yapıcam ada çayı ise yarıyor mu çoğu kişi ahududu yaprağı çayı diyor
minismom Fatmanur12345 38+4 te oldu ben ahududu yapragı cayı bulamayınca ada cayı ictim risk yoksa korunmasız iliski daha onemli iliskiye girdik sabaha karsı suyum geldi doguma gittim
Hicrettt Hepsini okudum, aldım kabul ettim amin 😂 bende deniyorum hurma ananas yürüyüş merdiven in çık, temizlik ama tık yok 😂 libido zaten sıfırda o yüzden ona bel bağlamıyorum bile sıcak duş mu daha etkili yoksa küvet doldurmak mı acaba
Fatmanur12345 Aleyy_53 şimdiden herseyi yapmak istiyorum hem doğumun kolay olması için hemde dayanacak gücüm kalmadı