Damladzdslk Fatmanur12345 hergun bir avuç hurma yedim birde sıcak su ile duş almak açılma yapıyor tetikliyor doğum başlıyor
rumikaa Fatmanur12345 bende burda durayım yer silmek iyi diyorlar nerdeyse bi haftadır hergün yerler siliyorum merdiven inip çıkmaktan yürüyüş yapmaktan bacaklarım ağrıyor hurmadan nefret ederim 2 günde bi kutu bitirir hale geldim ama hala kanala girmemiş
La_sumom Fatmanur12345 evi dip köşe temizlemek🤣 Evi dip köşe temizlemiştim Mutfak dolaplarının üstlerine kadar silmiştim ertesi gün doğumum başladı
Fatmanur12345 anonimuye çok teşekkür ederim canım ama açılma yok bebek kanala girmemişti daha ise yarar mı acaba
Aaasmiinn anonimuye Bebeğiniz hayırlı olsun🌸 Normal sallama çay mı nasıl oluyor? Yoksa aktarlardan yaprak mı alıp demliyorsunuz?
anonimuye Fatmanur12345 bnmde acılmam yoktu ama kanaldaydı bilmiyorım ki dün birde merdivenleri sildim egilerek ondanda olabilr
Zelis45 Fatmanur12345 ben pamukla zeytin yağ koydum vajinama hem doğum kolay oluyor hemde açılma oluyor merdiven indim çıktım sürekli squat yaptım ördek yürüyüşü yaptım birde Meryem süresi okudum çokça
Serber0000 Ben bilinçli olarak temiz halıyı nemli Bir bezle sildim. Sabaha karşı suyum geldi. Yani comelerek evi de silebilirsiniz yaşlı birisi önerdi uyguladım ve ise yaradı öneririm.
Serber0000 Benimde oyleydi Fatmanur12345 tamam benimde öyleydi direk suyum geldi dizlerinin üzerinde dur bi ileri bi geri bezle halıyı sil hem bel esniyor hemde kanala girmesine yardımcı oluyor denemekte fayda var
Fatmanur12345 rumikaa bak arkadaş hali silmeyle doğurmuş denemekte fayda var bende bu gece halı silinecek
Fatmanur12345 rumikaa haklısın vallahi herseyi yapmaktan zor geliyor artık bende aynı yürüyüş olsun pilates topunda dairesel hareketler zıplama olsun yordu artık hurma desen mide bulandırıyor artık zar zor günde 5 tame yemeye çalışıyorum