GezenTavuk_2 Nurellaaaaaaa1212 Dün happy kids e de attım pik dediler 🤦🏻♀️ daha doğrusu bir kişi zaten yorum yaptı oda pik dedi en son Perşembe günü birde bugün ilişki oldu. Şaştım yahu😅
GezenTavuk_2 aryasal3429 yok cnm ayın 24 ünde adet oldum pazar akşamı gusül aldım dün başladım ovulasyon testi yapmaya bugün daha 1 hafta oldu temizleneli.
Nurellaaaaaaa1212 GezenTavuk_2 tam pik değil bence sen devam etttt ordakiler doğurmuş ya unutmuslardır 🤣
GezenTavuk_2 Nurellaaaaaaa1212 valla ya bende 3-4 ay önce kullanmıştım en son pike yakın ama dimi yani heran pik olabilir. Çünkü kasıklarım da ara sıra müthiş ağrılar oluyor.
Nurellaaaaaaa1212 GezenTavuk_2 yarın olur bende de ağrı cok olmustu bu ay ve gebelik olustu. Annem hep ayın ortası karnın ağrırsa o ay hamile kalırsın derdi bahsettiği ay ortası yumurtlama 🤣
GezenTavuk_2 Nurellaaaaaaa1212 var bu anaların bir bildiği kız bende ilk kez 3-4 ay önce kullandım gebelik olsutu ama kan pıhtılaşmam varmis bilmiyordum tabii nasip olmadı bu ay inşallah nasip olur bir tane de kızım var 🥰
GezenTavuk_2 Nurellaaaaaaa1212 bir de diyorum ki acaba bir tane daha mi yapsam akşama doğru test sence ?