hanimiys ya 2 kız evladı olmasa farzet sadece erkek çoçuk istediğini farzet!! İsteyemez mi ne saçma bir düşünce bu? Size mi kalmış cinsiyetçiliği istedikleri. Kız isteyince cinsiyetçi olunmuyor da erkek isteyince mi cinsiyetçi olunuyor bende bu düşünce tarzını anlamadım şimdi. Kendi bedeni kendi canı kendi isteği. Gayet doğal bir şey erkek çoçuk istemesi. Ne var yani bunda? Erkek çoçuk olunca erkek çoçuk isteyince neden sürekli toplumda bir önyargı var ben anlamıyorum. Asıl erkek annelerine yapılan bir önyargı var toplumda. Tıpkı senin yaptığın gibi. Açıklamak zorunda değil ki… kendimden örnek verirsem tabiki ilk başta sağlık ben hiç cinsiyet düşünen bir yapım olmadı gönlümden dahi geçmedi şu olsun bu olsun isteğimde yok bununla alakalı önceliğim değil hiç cinsiyet meselesi Allahın taktiri kabulüm dedim. Ama senin bu düşüncen bi anneye yapılmış hakaret algıladım. Erkek istemek cinsiyetçilik olmuyor bunu bil. Kız istemek ne kadar doğalsa erkek istemekte o kadar normal. Yani öncesi var veya yok. Bununla ilgili bişi değil. Kız isteyince cinsiyetçi yaklaşık olmuyor erkek isteyince oluyor çok tuaf ikiside evlat oysa… Düşünce çok mantıksız. Ben bu konuya cinsiyetçi düşüncesi ile hiçbi zaman bakmadım. İnsan 2-3 tane hep erkekte isteyebilir, sadece kızı da olsun isteyebilir. Bu çok normal bence.