ozgshnn-2 KIZLAR 13+5 haftalik hamileyim.Bi oglum olsun cok istiyorum nasipse.suan hicbisey demedi kiza benziyo ama cok kucuk kesin degil dedi.Sizce erkek olsa bu haftada belli olmus olur muydu :(
sednc0 ozgshnn-2 benimki 12 de belli olmuştu erkek bebiş kendini çabuk gösteriyor tabi yine de belli olmaz devlet hastanesiyse ultrasonları göstermiyor pek
gzm_42 ozgshnn-2 13 haftalıkken ikizlerimi öğrenmiştim erkek olduklarını ve ilk oğlumu da 20 haftalıkken kesin olarak öğrenmiştim
09Tugba_0909 sednc0 bende 12 haftada gittim doktorum pipisi var gibi erkeğe benziyor dedi ama kesin yine demiyorum dedi çarşamba günü gidicem işte 15 haftalık olucaz inşallah kesinleşir
edacnr96 Bize de 12de erkek demişti sonraki haftalarda da netleşti. Genelde erkek daha erken gösterir derler bilemiyorum.
Tuba123456___ ozgshnn-2 pozisyonla alakalı birşey. Ikız gebegim 1 10 haftads erkek dedi digeri 20 haftada erjej oldugu bllı oldu
TugceOrak ozgshnn-2 valla benim oğlumu 10+5te belli oldu kuzum 😊 Doktorum büyük ihtimalle erkek demişti o haftada bacak arası görüntüsüne bakarak. 26+4 olduk detaylıya da girdik ve cinsiyetimiz erkek gerçekten 😊
minnakhanimmm ozgshnn-2 12+1 de kontole gitmiştim net bir şekilde belli etmişti kendine erkekler erken belli eder diyorlar ama devlet Hastanesi’ne gitsem belki soylemezlerdi gönlünüzce olsun herşey insallah
Ozlmulpk hanimiys siz neden hemen tepki veriyorsunuz ki belki bir kızı vardır erkek te istiyordur ikisinden de tatmak istiyordur
ozgshnn-2 hanimiys kiz olunca bisey olmuyor canim 2 tane kizim var Insan oglu olmayani her zaman tatmak istedigi icin.:)
Nilsumom hanimiys Sanane istemeyemez mi benim kizm var şuan mesela birde erkek bebek duygusunu tatmak istiyorum hatta daha sonra çocuk düşünmüyorum malum hayat zor
hanimiys Ozlmulpk e varsa bi kızım var oğlumda olsun istiyorum yazabilir direk böyle yazınca çoook farklı anlamlara çıkıyor malum cinsiyetçilik aşırı fazla bu platformda
Htccndn ozgshnn-2 Canım bana doktor 12 haftalıkken erkeğe benziyor dedi ama ben detaylı ultrasonda tam net öğrendim çünkü hiç kendini göstermedi
NurCeren00 ozgshnn-2 göstermesine bağlı. Bir de kız erkek takılmayın. Sağlıklı olsun diye dua edin derim. Sadece kemik yapısına bakarak söylediyse o çok değişiyor. Bir kızım var 2.de 12+2 de öğrendim erkek olduğunu ve baya net gösterdi.
Ronza Bebek sağına mı yerleşmiş soluna mı saldaysa bebek dr sola bakıyorsa kızdır zaten solundaysa hissedersin kadık ağrısından