EsoMom_ Nurellaaaaaaa1212 benimde öyle hareket ettiğimde daha çok oluyor oruçluyum bi de ikilemde kaldım 🥰🥰🥰🥰
EsoMom_ melikedelibas arkadaşım 11 gün kala pgrenmişti bende şaşırdım öyle kaset test hamilelik testi silik çıkınca kaldım ne yapacağımı şaşırdım 🥰🥰🥰🥰
Minik_04 EsoMom_ iyi çok şukur çok sevindim senin adına eğer erken gebelik testi de pozitif cikinca direk kan ver muhtemelen çıkar 🥰💕
EsoMom_ Nurellaaaaaaa1212 hatta durdukça daha belirginleşti https://mutluresim.com/image/IMG-7674.1U60xl
EsoMom_ Nurellaaaaaaa1212 acayip gelecek ama 10 gün 😅 Arkadaşıma sordum o da 11 gün kala öğrenmiş 2 aylık hamile
melikedelibas @EsoMom_ En güzeli kan testi bence bir kan verin çok erken ögrenmekte aslında bi yandan iyi degil ultrasonda gorene kadar vakit gecmiyor 😀
EsoMom_ melikedelibas işte kan ver ver kol kalmıyor ki bakıcam duruma göre Salı kan veririm hesaplar ona göre bi sonraki kanı diğer hafta veririm 🥰🥰🥰
Kivircikannee EsoMom_ yaşadığın şey yumurtalama ağrısı canım daha dün pik olmuş bugünde pik yumurtan büyümeye devam ediyor olan bu evet hamilelik var demek için çok çok erken ilk başta ilişki yaşamaya devam etmen gerekiyor çatlama olmamış ki daha
Kivircikannee EsoMom_ ben çizgi görmedim canım kuruma çizgisine benziyor o varsa da , sakin ol ve birliktelik yaşa tavsiyem
EsoMom_ Kivircikannee ikinci dakika da çıktı o şimdiki hali daha netleşti Yalancı pozitife çıkarıyor çok yaşadım artımed ten korkuyorum o yüzden açıkcası