Minikfasulyem_1 35+2 haftalık hamileyim üç gündür kemiklerim ağrıyor yürürken bazen kitleniyorum doktoruma yazdım Gel bi nst çektir dedi telaşlanmalımıyım
babyandmomy__ Minikfasulyem_1 endişe etme çok normal kontrole git tabiki ama çatı ağrısı çok normal ben 12. Haftadan beri çekiyorum 🥴
lilyum_ Minikfasulyem_1 34 haftalık hamileyim benimde çok ağrıyor. Acaba erken doğum mu olacak diye düşünmeye başladım. Bende salı günü gutcem kontrole bakalım doktor ne dicek
Cnhavva Minikfasulyem_1 bende 30. Haftaya girdim bende ara ara bacak aramda vajina tarafinda kemiklerim agiriyo gibi dun biraz dolap iclerini de toplamistim belim falan ondan agirdi biraz da pazartesi randevum var bakalim ne dicek
Minikfasulyem_1 babyandmomy__ Teşekkür ederim ☺️ birden gel diyince doktorum endişelendim normalde şey demesini bekliyordum normal bir ağrı endişelenme 🥲
Asklim babyandmomy__ ay bende ilk çocuğumda da yaşıyordum şimdide çok kötü bir şey yürüyemiyorum bile 12 haftamdayoim
babyandmomy__ Minikfasulyem_1 nolur nolmaz diye çağırmıştır bebek de baskı yapıyor belki diye düşünmüştür ben artık kontrolde çatı ağrım var demiyorum çünkü adam da napsın yani çekmem lazım 😂 Artık haftan da ilerde az kalmış doğuma da 😍
Minikfasulyem_1 Cnhavva çok yorulunda ve ayakta kalınca ağrılar şiddetleniyor benimde zaten doktorum tempoyu yasakladı bana
babyandmomy__ Minikfasulyem_1 benim de az kaldı 33 haftadayım 34 olacak artık arada bir korku geliyor şimdiye kadar sanki hiç doğmayacakmış gibi hissediyordum 😂😂
Minikfasulyem_1 babyandmomy__ ahahahah ay bir tek ben öyle hissediyor sanıyordum hem heyecanlıyım hem korkuyorum çok karmaşık duygular içindeyim 😂
babyandmomy__ Minikfasulyem_1 😂😂 Allah affetsin ama bazen yaz için plan yapıyorum sonra çocuk içine girince bozuluyor planım çocukla olmaz diyip üzülüyorum bile daha doğmadan bir dakika sonra da doğsun artık seveyim beraber gezelim diyorum çok manyak olduk hamilelikte 😂😂
Minikfasulyem_1 babyandmomy__ ayyy aynııı bende öyle şuraya giderim buraya giderim diyorum kafamda sonra n*h gidersin diyorum kendime 🤣🤣 ama dediğin gibi bir an öncede doğsun istiyorum bizim sıpa yüzünüde göstermedi meraktan çatlıyorum ben 😂